BF4 ALINIR MI SİZCE ?

Gordiac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
885
Sorum yukarıdaki gibidir bir fikriniz var mı ?

Prime bedava vermişti.
O hesaplardan ucuza bulabilirsen alabilirsin.

O zaman alınır diğerlerinin zevkini aldıysan. Çünkü çoğu kişi en iyisi BF1 ve sonra BF5 diyor. Bende de ikisi de var ama benim için en iyisi BF5 sonra BF1.

BF 5'in haritası aşırı geniş ya sevmedim bir türlü gördüğüm kadarıyla bf 4 içinde çok küçük diyorlar

BF 5'in haritası aşırı geniş ya sevmedim bir türlü gördüğüm kadarıyla bf 4 içinde çok küçük diyorlar
Bende genelde Sniper oynadığım için hoşuma gidiyor uzak mesafe ve mermi yorgunluğu olan oyunlara bayılıyorum :)

Bende genelde Sniper oynadığım için hoşuma gidiyor uzak mesafe ve mermi yorgunluğu olan oyunlara bayılıyorum :)

Bakıcam durumu göre içimde hayvan gibi bir oyun açlığı var ve nedense piyasada ki hiç bir oyun şuan için o zevki hissettirmiyor bana yada galiba depresyona giriyorum :D

Bakıcam durumu göre içimde hayvan gibi bir oyun açlığı var ve nedense piyasada ki hiç bir oyun şuan için o zevki hissettirmiyor bana yada galiba depresyona giriyorum :D
İade edilen yerlerden alırsan 14 saatti sanırım iade edebiliyorsun. Beğenmezsen iade edersin.

Teşekkürler bf kafası başka seriler ne bilim oyun falan varsa tavsiyelerini mutlaka yaz içimdeo türden bir açlım var şuan :D
Ben hikayeli modları sevmiyorum. Oynarsan COD var işte denemediysen dene.

Geri