Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,971 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 21,767 4 Ağustos 2021 #1 Battlefield 5'de dlss açmak için DX12 ve DXR özelliklerini açmam gerekiyor ancak açınca donup oyundan atıyor çözümünü bilen var mı ?
Battlefield 5'de dlss açmak için DX12 ve DXR özelliklerini açmam gerekiyor ancak açınca donup oyundan atıyor çözümünü bilen var mı ?
BringThaNoize 80+ Bronze Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1,899 Reaksiyon skoru 844 4 Ağustos 2021 #2 Oyun dosyalarında sorun vardır. Ya da dx dosyaları eksiktir belki. Oyununun dosyalarını doğrulamayı dene
Oyun dosyalarında sorun vardır. Ya da dx dosyaları eksiktir belki. Oyununun dosyalarını doğrulamayı dene
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,971 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 21,767 4 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BringThaNoize yazmış: Oyun dosyalarında sorun vardır. Ya da dx dosyaları eksiktir belki. Oyununun dosyalarını doğrulamayı dene Devamı için tıklayın... Alakası yok, zaten yaptım onu.
BringThaNoize yazmış: Oyun dosyalarında sorun vardır. Ya da dx dosyaları eksiktir belki. Oyununun dosyalarını doğrulamayı dene Devamı için tıklayın... Alakası yok, zaten yaptım onu.
BringThaNoize 80+ Bronze Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1,899 Reaksiyon skoru 844 4 Ağustos 2021 #4 Hudzell yazmış: Alakası yok, zaten yaptım onu. Devamı için tıklayın... Alakası yok demen saçma. "Belki" diyerek bir çözüm yolu sundum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 4 Ağustos 2021 DDU ile ekran kartı driverını silip whql driver kurup dener misin bir de?
Hudzell yazmış: Alakası yok, zaten yaptım onu. Devamı için tıklayın... Alakası yok demen saçma. "Belki" diyerek bir çözüm yolu sundum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 4 Ağustos 2021 DDU ile ekran kartı driverını silip whql driver kurup dener misin bir de?