BF6 İlk 3 Günde 7 Milyon Adet Sattı!

Buna insanlar neden bu kadar para veriyor anlamış değilim beleş olsa belki oynanır o da belki ucundan yani çoğu arkadaş kurbanı ya da uzun süredir adam akıllı oyun çıkmıyor ondan bence ( bu da pek adam akıllı değil ama )
BF 3 için intel hd 4000'lü laptop.
BF 1 için Amerika'dan acer helios 300 1060 laptop.
BF 2042 için RTX 3070 Hazır sistem.
BF 6 için ise 5070 Ti aldım.
BF benim için lol/cs gibi. Tek başıma iken ana ekranda bf yan ekranda cago saatlerce bf oynarım.

BF 3 için intel hbd 4000'lü laptop.
BF benim için lol/cs gibi. Tek başıma iken ana ekranda bf yan ekranda cago saatlerce bf oynarım.
CAGO MU !?!?! aman bak bunu böyle toplu alanda söyleme yakarlar seni vallahi.

BF 3 için intel hbd 4000'lü laptop.
Evin teknolojik gelişmesini bf sağlıyor resmen. Bf olmasa ev arog çağına geçicek resmen hocam 🤣🤣

CAGO MU !?!?! aman bak bunu böyle toplu alanda söyleme yakarlar seni vallahi.
3 yıldır bütün günümün yarısı cago ve yarısı 2kan abi izlemekle geçiyoruz. Seviyoruz yayıncılarımızı :D.

3 yıldır bütün günümün yarısı cago ve yarısı 2kan abi izlemekle geçiyoruz. Seviyoruz yayıncılarımızı :D.
2kan o storyden sonra beni bir tık baydı , cago da yasirabi olayında baydı ama artık yayınlara almıyormuş o yüzden saygım da artı , bir tık en sevdiğim yayıncıdır kendisi.

2kan 1 yılı geckin süredir ekran değilki hocam. Gecmiş yayinlara bakip ağlamıyorsaniz şuan izleyecek videosu yok 😅😅
Youtuberimiz diyelim :D. Daha bugün gouse gouse duck bölüm 4'e 5. defa başladım tv'de.

2kan o storyden sonra beni bir tık baydı , cago da yasirabi olayında baydı ama artık yayınlara almıyormuş o yüzden saygım da artı bir tık en sevdiğim yayıncıdır kendisi.
Valla açıkcası story vs olaylar beni ilgilendirmiyor. Ben 2kan abinin ekiple oyunlarından cagonun ise IRL yayınlarından zevk aldığım sürece izlerim. Benim öyle tabum falan yok.

Valla açıkcası story vs olaylar beni ilgilendirmiyor. Ben 2kan abinin ekiple oyunlarından cagonun ise IRL yayınlarından zevk aldığım sürece izlerim. Benim öyle tabum falan yok.
sırf o story yüzünden soğudum 2kandan birinden soğuduğum zaman sırf beni eğlendirdiği için izleyemiyorum , cagonun sıkı takipçisiyim yasirabi olayı yüzünden 1 ay izlemedim resmen yayınlara almadığını ve haksız olduğunu konuştuğunda affedip izlemeye başlamıştım yine.

Youtuberimiz diyelim :D. Daha bugün gouse gouse duck bölüm 4'e 5. defa başladım tv'de.
Uzunca bir zamandir elraen ne izliyor videolarını izlerdim. Yemeklerde çok iyi giderdi. Suan öyle yayınlar olmadığından enis cheryson,mesut cevik,japon hamza,akademiklink gibi karışık izliuorum yemek esnasında.

sırf o story yüzünden soğudum 2kandan birinden soğuduğum zaman sırf beni eğlendirdiği için izleyemiyorum , cagonun sıkı takipçisiyim yasirabi olayı yüzünden 1 ay izlemedim resmen yayınlara almadığını ve haksız olduğunu konuştuğunda affedip izlemeye başlamıştım yine.
Ek olarak yıllardır mesut çevik ve cs'de izliyorum fadadfdafda. Mesut'un enis ile yaptığı 2'si1 i 2019'da koşu bandında ki youtube'den açar yürürken izlerdim. Sonra cs ile çekmeye başlayınca izlemeye başladım.
Cago izleyicileri genelde sadece cago izliyor. Bazıları rr izliyor ama :D.

Geri