freygasm
80+ Gold
- Katılım
- 18 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 9,488
- Reaksiyon skoru
- 5,282
Gelirse alırım da şuan nokta kadar ilgimi çekmiyorbf ye extraction modu gelecekmiş işteöyle bir güzel sızıntı görmüştüm.
Gelirse alırım da şuan nokta kadar ilgimi çekmiyorbf ye extraction modu gelecekmiş işteöyle bir güzel sızıntı görmüştüm.
BF 3 için intel hd 4000'lü laptop.Buna insanlar neden bu kadar para veriyor anlamış değilim beleş olsa belki oynanır o da belki ucundan yani çoğu arkadaş kurbanı ya da uzun süredir adam akıllı oyun çıkmıyor ondan bence ( bu da pek adam akıllı değil ama )
CAGO MU !?!?! aman bak bunu böyle toplu alanda söyleme yakarlar seni vallahi.BF 3 için intel hbd 4000'lü laptop.
BF 1 için Amerika'dan acer helios 300 1060 laptop.
BF 2042 için RTX 3070 Hazır sistem.
BF 6 için ise 5070 Ti aldım.
BF benim için lol/cs gibi. Tek başıma iken ana ekranda bf yan ekranda cago saatlerce bf oynarım.
Evin teknolojik gelişmesini bf sağlıyor resmen. Bf olmasa ev arog çağına geçicek resmen hocamBF 3 için intel hbd 4000'lü laptop.
BF 1 için Amerika'dan acer helios 300 1060 laptop.
BF 2042 için RTX 3070 Hazır sistem.
BF 6 için ise 5070 Ti aldım.
BF benim için lol/cs gibi. Tek başıma iken ana ekranda bf yan ekranda cago saatlerce bf oynarım.
3 yıldır bütün günümün yarısı cago ve yarısı 2kan abi izlemekle geçiyoruz. Seviyoruz yayıncılarımızıCAGO MU !?!?! aman bak bunu böyle toplu alanda söyleme yakarlar seni vallahi.
2kan 1 yılı geckin süredir ekran değilki hocam. Gecmiş yayinlara bakip ağlamıyorsaniz şuan izleyecek videosu yok3 yıldır bütün günümün yarısı cago ve yarısı 2kan abi izlemekle geçiyoruz. Seviyoruz yayıncılarımızı.
2kan o storyden sonra beni bir tık baydı , cago da yasirabi olayında baydı ama artık yayınlara almıyormuş o yüzden saygım da artı , bir tık en sevdiğim yayıncıdır kendisi.3 yıldır bütün günümün yarısı cago ve yarısı 2kan abi izlemekle geçiyoruz. Seviyoruz yayıncılarımızı.
Youtuberimiz diyelim2kan 1 yılı geckin süredir ekran değilki hocam. Gecmiş yayinlara bakip ağlamıyorsaniz şuan izleyecek videosu yok![]()
3 yıldır bütün günümün yarısı cago ve yarısı 2kan abi izlemekle geçiyoruz. Seviyoruz yayıncılarımızı.
Valla açıkcası story vs olaylar beni ilgilendirmiyor. Ben 2kan abinin ekiple oyunlarından cagonun ise IRL yayınlarından zevk aldığım sürece izlerim. Benim öyle tabum falan yok.2kan o storyden sonra beni bir tık baydı , cago da yasirabi olayında baydı ama artık yayınlara almıyormuş o yüzden saygım da artı bir tık en sevdiğim yayıncıdır kendisi.
sırf o story yüzünden soğudum 2kandan birinden soğuduğum zaman sırf beni eğlendirdiği için izleyemiyorum , cagonun sıkı takipçisiyim yasirabi olayı yüzünden 1 ay izlemedim resmen yayınlara almadığını ve haksız olduğunu konuştuğunda affedip izlemeye başlamıştım yine.Valla açıkcası story vs olaylar beni ilgilendirmiyor. Ben 2kan abinin ekiple oyunlarından cagonun ise IRL yayınlarından zevk aldığım sürece izlerim. Benim öyle tabum falan yok.
Uzunca bir zamandir elraen ne izliyor videolarını izlerdim. Yemeklerde çok iyi giderdi. Suan öyle yayınlar olmadığından enis cheryson,mesut cevik,japon hamza,akademiklink gibi karışık izliuorum yemek esnasında.Youtuberimiz diyelim. Daha bugün gouse gouse duck bölüm 4'e 5. defa başladım tv'de.
Ek olarak yıllardır mesut çevik ve cs'de izliyorum fadadfdafda. Mesut'un enis ile yaptığı 2'si1 i 2019'da koşu bandında ki youtube'den açar yürürken izlerdim. Sonra cs ile çekmeye başlayınca izlemeye başladım.sırf o story yüzünden soğudum 2kandan birinden soğuduğum zaman sırf beni eğlendirdiği için izleyemiyorum , cagonun sıkı takipçisiyim yasirabi olayı yüzünden 1 ay izlemedim resmen yayınlara almadığını ve haksız olduğunu konuştuğunda affedip izlemeye başlamıştım yine.