BF6 Sistem Gereksinimleri Yayımlandı!

ben daha bu tabloya uyan bi oyunla karşılaşmadım hep daha az fps veriyor maalesef. 7900xtx ile orta ayarlarda 170 alsam iyidir.

ben 5070ti 2k ultra ile bf 2042'den yüksek değerler alıyordum. 200 gördüğüm çok oluyordu. Sanki istenilen parçalar fazla yazılmış gibi
Mfg var mıydı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
gayet iyi gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 5700x3d 4060 ile en düşükte oynuyordum her şeyi akıcı ve güzeldi

Ben betada 5700X 4060 32 GB bellek(özellikle bellek artık şart 16 GB yetmiyor) ile otomatik ayarda DLSS'siz 110-140 arası DLSS açınca 130-160 arası aldım ama istikrarsızdı. En yüksek DLAA ayarlarda ise çatışmada 60-70, genelde 90-110 arası alabildim.

Oyun 2042'e göre daha az CPU tüketiyordu, ama performansı da yakındı. FG açmadan bu oyunlarda(açsak da bence EA'nın DLSS, FG vb. tarafında sorunları var) muazzam artmıyor.

Keza CoD BO7 oynarken de yüksek ayarda 90-120 FPS arası, düşük ayarda DLSS performance(DLSS4 transformer görüntü bozulmuyor) 180-200 FPS alabildim.

Genel olarak CoD'un bir sorunu var ama ne bilmiyorum. RT bence kullanılıyor gibi, ama BO6 göre daha akıcı çalıştığını söyleyebilirim.

BF6 yine çok üst düzey sistem istemiyor. Ama BO7 oynayıp 2060 ile menüde bile 50-60 FPS zor görenler vardı. RT düşüncemi destekliyor.

BF6 en büyük sorunu bence genel BF sorunu sunucu Hz oranları çok düşük. Valorant 128 tick veya CS2 subtick sistemi, bu düşük Hz'lerde çok göze batıyor. Mesela CoD tarafında bu kadar göze batmıyor dar koridorda geçen TDM olduğundan rahatsız etmiyor. Ama BF gibi daha geniş haritalarda ve TTK'nın CoD'a göre daha yüksek olduğu oyunlarda çok sinir bozabiliyor. Üstüne bizim internet problemleri, uzak sunucular falan tilt ediyor.

Geri