Neler Yeni

BHU - Tatlı fiyatları

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
20220506_153919.jpg

Şu kadarcık profiterol 37 lira nasıl olabiliyor? İstanbul da kaliteli bir yerden 15/20 arası bir fiyata alıyorum baska şehirde bolulu hasan usta denilen yere geldim, krem şokola dediği şeye de 40 lira diyor.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yuh o paraya döner yerim diyecektim ki döner fiyatlarının da yükseldiği aklıma geldi, sad :uzgunpeepo:

Mert

80+ Silver
İstanbulda max 20 TL olacak şekilde nerede kaliteli profiterol var? Bazen alasım geliyor, fiyatlara bakınca vazgeçiyorum. Alamayacak durumda değilim ama 40-50 gibi fiyatlar görüyorum, ona da değmez.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbulda max 20 TL olacak şekilde nerede kaliteli profiterol var? Bazen alasım geliyor, fiyatlara bakınca vazgeçiyorum. Alamayacak durumda değilim ama 40-50 gibi fiyatlar görüyorum, ona da değmez.
İstanbul/gaziosmanpaşa/kıvam pastanesi var ustası değişmiş normalde profiterol başka yerden alırdım ama artık buradan her gün 2/3 tane eve gidişimde alıyorum. Mükemmel yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yuh o paraya döner yerim diyecektim ki döner fiyatlarının da yükseldiği aklıma geldi, sad :uzgunpeepo:
Yok ya yarım ekmek iyi döner var halen 30 liraya falan kıyma da değil yani

Mert

80+ Silver
İstanbul/gaziosmanpaşa/kıvam pastanesi var ustası değişmiş normalde profiterol başka yerden alırdım ama artık buradan her gün 2/3 tane eve gidişimde alıyorum. Mükemmel yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ya yarım ekmek iyi döner var halen 30 liraya falan kıyma da değil yani
GOP çok terste kalıyor, daha merkezi bir yerde olsa denenirdi. Teşekkürler.

Top Bottom