BHU - Tatlı fiyatları

Kaczynski

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
363
20220506_153919.jpg

Şu kadarcık profiterol 37 lira nasıl olabiliyor? İstanbul da kaliteli bir yerden 15/20 arası bir fiyata alıyorum baska şehirde bolulu hasan usta denilen yere geldim, krem şokola dediği şeye de 40 lira diyor.

Uygunsuz davranış
Yuh o paraya döner yerim diyecektim ki döner fiyatlarının da yükseldiği aklıma geldi, sad :uzgunpeepo:

İstanbulda max 20 TL olacak şekilde nerede kaliteli profiterol var? Bazen alasım geliyor, fiyatlara bakınca vazgeçiyorum. Alamayacak durumda değilim ama 40-50 gibi fiyatlar görüyorum, ona da değmez.

İstanbulda max 20 TL olacak şekilde nerede kaliteli profiterol var? Bazen alasım geliyor, fiyatlara bakınca vazgeçiyorum. Alamayacak durumda değilim ama 40-50 gibi fiyatlar görüyorum, ona da değmez.
İstanbul/gaziosmanpaşa/kıvam pastanesi var ustası değişmiş normalde profiterol başka yerden alırdım ama artık buradan her gün 2/3 tane eve gidişimde alıyorum. Mükemmel yapıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yuh o paraya döner yerim diyecektim ki döner fiyatlarının da yükseldiği aklıma geldi, sad :uzgunpeepo:
Yok ya yarım ekmek iyi döner var halen 30 liraya falan kıyma da değil yani

İstanbul/gaziosmanpaşa/kıvam pastanesi var ustası değişmiş normalde profiterol başka yerden alırdım ama artık buradan her gün 2/3 tane eve gidişimde alıyorum. Mükemmel yapıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya yarım ekmek iyi döner var halen 30 liraya falan kıyma da değil yani
GOP çok terste kalıyor, daha merkezi bir yerde olsa denenirdi. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,688
Üyeler
197,251
Son üye
x_vexm
Geri