Neler Yeni

Çözüldü✓ Bi anda telefonuma 3 saatlik video indi

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
APK yüklemem bişey yapmam. Kaspersky premium ile de taradım bişey çıkmadı, bi anda dosya yöneticimde en üstte belirdi 3 küsür saatlik video, en üstteydi yani güncel olduğu kesin, sebebi nedir? 3 saatlik videoyu ben farketmeden indirecek bi internetim de yok

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,628
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Link var mı link

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu başlangıcı nedir videonun. Çamaşır mak. sıkışmalı, gece eve geç satte girip cezalandırılmalı vs vs.
Alakası yok, bildiğin iki kişi röportaj yapıyordu, youtube üzerinden haber sunan kanalların tarzındaydı, videoyu kaldırdım anlık stresle, galeride silinenlere de düşmemiş, detaylandırırdım yoksa

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
Dokunmuşsundur youtubeda gezerken inmiştir.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Dokunmuşsundur youtubeda gezerken inmiştir.
Youtube değil de myt yazıyordu diye hatırlıyorum, büyük ihtimal ondan indi, praise the Lord dinliyordum, video başlığı da praise, work cart curttu. Dediğin gibi elim çarptı sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumun içi dışı alaya vurup yardımcı olmayanlarla dolmuş

Son düzenleme:

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Youtube değil de myt yazıyordu diye hatırlıyorum, büyük ihtimal ondan indi, praise the Lord dinliyordum, video başlığı da praise, work cart curttu. Dediğin gibi elim çarptı sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumun içi dışı alaya vurup yardımcı olmayanlarla dolmuş
Dostum yanlış anlama da artık neredeyse tüm kulandığımız apklar uygulamalar kendi kendine video indirme özelliği kazandı. Özellikle Youtube pre kullanıyorsan. Ve ya Twitter İns gezerken bir tıklama ile bile inebiliyor. Dalgaya alma konusu değil. Sen belirtmişsin tel temiz tarattım sorun sıkıntı görmedim diye.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Hocam kaspersky var şöyle böyle demişsin iyi güzel hoş da MYT müzik varmış. APK'dan çok da farkı yok o tarz uygulamaların reklam basıyorlar para için mecburen. Oradan gelmiştir.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Hocam kaspersky var şöyle böyle demişsin iyi güzel hoş da MYT müzik varmış. APK'dan çok da farkı yok o tarz uygulamaların reklam basıyorlar para için mecburen. Oradan gelmiştir.
aga daha önce mytden en ufak istemsiz bişey indirmedim o yüzden sormak istedim
hem konuyu açarken aklıma gelmemisti myt falan,bi arkadaş youtubeden indirmişsindir yazınca hatırladım acaba mytden mi indi diye

Top Bottom