ben ekipman içinde fiyat biçtim hocam onuda hesaba katın yoksa dediğiniz gibi 14k olursistem 14.5 monitör 3 desek 17.5 - 18 bence de
yan ekipmanlar o kadar etmez ben sadece sistemle monitöre 17.5 diyorum çok da hızlı satılır bu aradaben ekipman içinde fiyat biçtim hocam onuda hesaba katın yoksa dediğiniz gibi 14k olur
masa eskı ya kuzenimindimasa güzelmiş nereden aldınız? Link atar mısınız?
EYVALLAH AGA17500TL eder bence.
17.000TLden de daha altına indirme , zarar kar oranını da düşürüp sen kararını verirsin.
O FIYATA KAR ETMIS OLMAMA SU AN
14 E ALDIM GECEN HAFTA GELDIsadece kasa 15k civarı
AYNEN GECEN HAFTA ULASTI ELIMEsistem nasıl 12.5k daha 1 haftalık
Herkesten farklı bir yorum yapacak olursam alım satım işi 20-30 mal satmamış sadece artık ihtiyacı olmayan urunu satacak kişiler için çok tehlikelidir alıcı sizi dolandirabilir 3 dersin muhabbetin içine dalarsin gelir alır 2 ye bu dediğim saçma boş bir laklaka olabilir sizin için fakat gerçekten öyle siz fiyatı belirleyin alıcılarla düzgünce konuşun istediginiz fiyatı vermezse olmaz arkadaşım diyip guzel bir üslupla konuşmayı bitirin ek olarak böyle toplu satman mümkün müdür bilmiyorum ama parça parça hızlı gider
size ne kadara mal olmuştu hocam
teşekkürler bilgilendirme içinHerkesten farklı bir yorum yapacak olursam alım satım işi 20-30 mal satmamış sadece artık ihtiyacı olmayan urunu satacak kişiler için çok tehlikelidir alıcı sizi dolandirabilir 3 dersin muhabbetin içine dalarsin gelir alır 2 ye bu dediğim saçma boş bir laklaka olabilir sizin için fakat gerçekten öyle siz fiyatı belirleyin alıcılarla düzgünce konuşun istediginiz fiyatı vermezse olmaz arkadaşım diyip guzel bir üslupla konuşmayı bitirin ek olarak böyle toplu satman mümkün müdür bilmiyorum ama parça parça hızlı gider
14 e kasayısize ne kadara mal olmuştu hocam
ilginç bi bakış açısı satmayı pek istemiyorum sadece fikir almak istedimMax 18k ederi var,
16k normali. Klavye mouse vs. yazmışsın ama onlar çerez zaten.
Önerim ayrı sat.
O kasayı ikinci elde alacak kişi o ekipmanları almaz. Ekipman tercihiniz baya kötü.
Petlas lastikli passat .
dediğiniz doğru hepsini indirimle yakaladım zaten satmam gibi sadece fikir almak istedim teşekkürlerNiçin satacaksınız hocam gayet ucuza toplamışsınız. Aciliyeti yoksa durması daha mantıklı zira seçimden sonra doların patlaması muhtemel. Bu da fiyatlara yansıyacaktır.
koyunların siyasi görüşü nedir ?2 koyuna takas olur mu
hocam eğer aciliyetiniz yoksa 17k yazın pazarlıksızteşekkürler bilgilendirme için
Mesaj otomatik birleştirildi:
14 e kasayı
4 e ekranı
1500 ekipman desek
20.000 e yakın yanii..