Neler Yeni

Bi̇lgi̇sayarimi Kaça Satmaliyim?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,653
İsim
Emre
Discord
necromancerr

BARAN_33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ahmet
masa güzelmiş nereden aldınız? Link atar mısınız?
masa eskı ya kuzenimindi :p
Mesaj otomatik birleştirildi:

17500TL eder bence.
17.000TLden de daha altına indirme , zarar kar oranını da düşürüp sen kararını verirsin.
EYVALLAH AGA

O FIYATA KAR ETMIS OLMAMA SU AN

sadece kasa 15k civarı
14 E ALDIM GECEN HAFTA GELDI

sistem nasıl 12.5k daha 1 haftalık
AYNEN GECEN HAFTA ULASTI ELIME

Herkesten farklı bir yorum yapacak olursam alım satım işi 20-30 mal satmamış sadece artık ihtiyacı olmayan urunu satacak kişiler için çok tehlikelidir alıcı sizi dolandirabilir 3 dersin muhabbetin içine dalarsin gelir alır 2 ye bu dediğim saçma boş bir laklaka olabilir sizin için fakat gerçekten öyle siz fiyatı belirleyin alıcılarla düzgünce konuşun istediginiz fiyatı vermezse olmaz arkadaşım diyip guzel bir üslupla konuşmayı bitirin ek olarak böyle toplu satman mümkün müdür bilmiyorum ama parça parça hızlı gider

BARAN_33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ahmet
Herkesten farklı bir yorum yapacak olursam alım satım işi 20-30 mal satmamış sadece artık ihtiyacı olmayan urunu satacak kişiler için çok tehlikelidir alıcı sizi dolandirabilir 3 dersin muhabbetin içine dalarsin gelir alır 2 ye bu dediğim saçma boş bir laklaka olabilir sizin için fakat gerçekten öyle siz fiyatı belirleyin alıcılarla düzgünce konuşun istediginiz fiyatı vermezse olmaz arkadaşım diyip guzel bir üslupla konuşmayı bitirin ek olarak böyle toplu satman mümkün müdür bilmiyorum ama parça parça hızlı gider
teşekkürler bilgilendirme için

size ne kadara mal olmuştu hocam
14 e kasayı
4 e ekranı
1500 ekipman desek
20.000 e yakın yanii..

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Mete C. E.
Max 18k ederi var,
16k normali. Klavye mouse vs. yazmışsın ama onlar çerez zaten.
Önerim ayrı sat.
O kasayı ikinci elde alacak kişi o ekipmanları almaz. Ekipman tercihiniz baya kötü.
Petlas lastikli passat .

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Niçin satacaksınız hocam gayet ucuza toplamışsınız. Aciliyeti yoksa durması daha mantıklı zira seçimden sonra doların patlaması muhtemel. Bu da fiyatlara yansıyacaktır.

BARAN_33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ahmet
Max 18k ederi var,
16k normali. Klavye mouse vs. yazmışsın ama onlar çerez zaten.
Önerim ayrı sat.
O kasayı ikinci elde alacak kişi o ekipmanları almaz. Ekipman tercihiniz baya kötü.
Petlas lastikli passat .
ilginç bi bakış açısı satmayı pek istemiyorum sadece fikir almak istedim :)

Niçin satacaksınız hocam gayet ucuza toplamışsınız. Aciliyeti yoksa durması daha mantıklı zira seçimden sonra doların patlaması muhtemel. Bu da fiyatlara yansıyacaktır.
dediğiniz doğru hepsini indirimle yakaladım zaten satmam gibi sadece fikir almak istedim teşekkürler

Top Bottom