Neler Yeni

Bi süredir Uyuyamıyorum

El-Turco

80+ Bronze
Korkma yok hocam sadece hani bi sevinç mutluluk var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikolojik durumum yok ama sesle vs uyumak nedense bende işe yaramıyor
Valla hocam ben saat tıkırtısında bile uyuyamam ama bu sesi açıp 15dk zamanlayıcı ile 15dk bile sürmeden uyuyorum. Çok acayip bi şey mantığıma sığmıyor 😄

pendragon

80+ Bronze
Aklı dolu olan yani çok düşünen uyuyamaz. Aslında uyumasanız bile fizilsel olarak uyursunuz lakin beyinsel olarak uyumuyorsunuz. 1 saat yatakta ordan oraya dönsen bile Bi bakarsın 1 saat geçmiş ama uyku almış gibi olur bazen. Yani çok normal beyninizi kandırarak hiç önemsemiyormuş gibi yapın veyahut sadece bir konuya bir şeye odaklanın. Birde tam uykulu olmamakta en büyük etken, gerekirse telefonla gözünüz kapanana kadar yatmayın. Sonra zaten otomatik alışırsınız. Bu ara bu heyecandan çok düşünmeye giriyor. Heyecanlı olan mutlu uyur, düşünceli olan; acaba şöyle mi alsam şunumu alsam diye yatakta 360 döner. Umarım yardımcı olur.
Aynı dediklerinizi yapıyorum hocam teşekkürler

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Hocam onu biliyorumda yaşadıgım yerde öyle bölümlerin bi doktoru yok maalesef en yakını 2-3 saat uzaklıkta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramazanın etkiside var ramazandan itibaren başladı
hocam o zaman normaldir ya bide yani uyumakda saçma kalıyor biraz sonuçta telefonun başından 11 de kalksan 2-3 saat sonra sahur var

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Uykuya dalmak istediğin saatten tam bir saat önce telefonu vs bırak, odanın lambasını kapat, varsa gece ışığı açabilirsin. İlla telefon lazım dersen karanlık modda en düşük parlaklıkta bakabilirsin. Kitap vs okuyabilirsin güzel uyku getiriyor

pendragon

80+ Bronze
Uykuya dalmak istediğin saatten tam bir saat önce telefonu vs bırak, odanın lambasını kapat, varsa gece ışığı açabilirsin. İlla telefon lazım dersen karanlık modda en düşük parlaklıkta bakabilirsin. Kitap vs okuyabilirsin güzel uyku getiriyor
maalesef hocam denedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,101
Üyeler
167,248
Son üye
Eywlul03
Top Bottom