Neler Yeni

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

1 gün önce 6 yıllık arkadasım denen eleman tarafından bıcaklandım sinirliydibana patladı 4 dikiş attılar bebeye bişey olmasın demir girdi dedim 4 dikis attılar 3 4 cm derinlikte bacaktan bebeye bari eşofman al dedim car cur etti sinirimi bozdu dava acsam tazminat falan alabilir miyim? Bıcaklarken videosu bile var ve yunus polisler gördü bıcaklarken
Aodfkbocvbkcovnkc Ne Saçma Olay Harbi Komik Neyse Dava Açsan Kazanırsın Hastaneden Rapor Al Video Varmış Ztn Alırsın Davayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan düsündümde etmicem sanırım elemanın babası falan yok çalışıyo işde bozmayım sicilini yazık olur arkadaslığı kestim yarada 10güne iyileşir yürüyebiliyom zaten
Knk Sinirle 6 Senelik Arkadaşını Bıçaklıyorsa O Adam Da Sorun Vardır Şikayet Et Yarın Bi Gün Birini Öldürür

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,832
İsim
Mehmet Aslan
Olum ne değişik ilişkileriniz var la :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Türk
Acıma yetime koyar
Şuan düsündümde etmicem sanırım elemanın babası falan yok çalışıyo işde bozmayım sicilini yazık olur arkadaslığı kestim yarada 10güne iyileşir yürüyebiliyom zaten
Acıma yetime gelir koyar g*üne

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,718
İsim
marilyn
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
İkinizde birbirinizi öldürün ne siz ne biz sorun yaşayalım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
qnq aç gitsin.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
Şaka kanka gibi bi şey mi bu senin gözünde nasıl şikayet etmeyecem ? Yarın daha büyük bi zarar verirse napıcaksın yine mi göz ardı edeceksin ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Qanka bende sana sinirlendim hadi seni bıçakliyim. Kafaya bak :D o hastane raporuyla da bi cacık olmaz zaten videoyla da olmaz :D video yu hastanede yalanlamışsın zaten.
Valla millet değişik olmuş ben başıma gelse ya olay anında herifi döverim yada sürüm sürüm süründürürüm yada en kötü olaydan sonra gidip ağzını yüzünü kırarım adam diyor olsun yazık şaka gibi.

Kardeşim sana yazık değil mi ? belli genç adamsın ne saçma bir düşünce tarzı bu ne diyim sen bilirsin.

Etmiceksen bilgilerini bize ver de biz edelim öbür gün bizim başımıza bela olmasın allahın cezası.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Göktuğ Demircan
yaklaşık 8 yıllık arkadaşım buluşmaya 5 dk geç kaldım diye böbreğime vurmuştu direkt arkadaşlığı kestim bıçaklasa peşini bırakmazdım ben şahsen

bu tarz şeyler şakaya gelmez evet durumu kötü olabilir ama bazı şeylerinde cezası olmalı yarın yanlışlıkla ölümüne senin olmazsa başka bir arkadaşının ölümüne sebep olabilir.

maddi bir dava acmayabilirsin ama yaptıklarının sonucu olacağını da görmesi amacıyla para almaksızın bir dava açmanı öneririm

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Selim
1 gün önce 6 yıllık arkadasım denen eleman tarafından bıcaklandım sinirliydibana patladı 4 dikiş attılar bebeye bişey olmasın demir girdi dedim 4 dikis attılar 3 4 cm derinlikte bacaktan bebeye bari eşofman al dedim car cur etti sinirimi bozdu dava acsam tazminat falan alabilir miyim? Bıcaklarken videosu bile var ve yunus polisler gördü bıcaklarken
Demir girdi demişsin bebeye bir şey olmaz bu saatten sonra ama sen bebeyi görmüşsün 👌

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Berat
Demir girdi demişsin bebeye bir şey olmaz bu saatten sonra ama sen bebeyi görmüşsün 👌
Yok kral dava açsam kesin alırımda yara derin değil 4 dikis attılar bebeyle arkadaslığımı kestim ablamda avukat avukatta hazırdı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Troll konu kokusu aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,174
Üyeler
164,626