Neler Yeni

Biftenix 80+ bronze 750w psu için ups gereklimi yoksa yeter mi?

Ben bitfenix 600watt olan PSU yaklaşık 16-17 ay kullandım herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Doğrudan 7/24 prize takılı halde durdu öyle aylarca . Tabii eve gelen elektrikte önemli dalgali olursa bozabilir

Ben bitfenix 600watt olan PSU yaklaşık 16-17 ay kullandım herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Doğrudan 7/24 prize takılı halde durdu öyle aylarca . Tabii eve gelen elektrikte önemli dalgali olursa bozabilir
Bilmiyorum ama galiba çok dalgalı bizim 4k tv miz vardı bir kere dalgalanmadan ekran gitmişti yaptırdık tekrar gitti şuanda yaptırmadık ama gidiyor böyle akım korumalı priz mi almalıyım yada ups mi çünkü buralarda 2 ayda 1 elektrik filan gider

Bilmiyorum ama galiba çok dalgalı bizim 4k tv miz vardı bir kere dalgalanmadan ekran gitmişti yaptırdık tekrar gitti şuanda yaptırmadık ama gidiyor böyle
Benim yaşadığım yerde elektrik kesintisi neredeyse hiç olmuyor, anca bakım arıza durumunda sene de bı kaç kez gidiyor. Ama sizin ki her ay elektrik kesintisi olacaksa önlem almakta fayda var. Bitfenix PSU verimlilik düşük ayrıca. F/P ürün

KNK evimde topraklama bile yok kaç kere elektrik gitti 1 senedir üzmedi kardeşin bilgisayardaki bpa 600w bitfenix psu
Psu önemli degil ekran kartıma işlemcime filan zarar gelirse ondan korkuyorum elektrik gitse yada dalgalanma olsa sadece psu yamı zarar verir yoksa pc yemi komple?

Psu önemli degil ekran kartıma işlemcime filan zarar gelirse ondan korkuyorum elektrik gitse yada dalgalanma olsa sadece psu yamı zarar verir yoksa pc yemi komple?
yaşamadığım için bir şey diyemem umarım yaşamamda ama psu gider herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,091,271
Üyeler
173,483
Son üye
Renz
Geri