Zor, şöyle ki GDDR6X bellekleri de Nvidia'dan daha pahalıya satın alıyor. Üstelik Samsung 8NM zar TSMC 7NM'sinden daha yoğun IPC'ye sahip olduğu için daha bol çekirdek koymak zorunda.Bakarsın ikisine de oynar
Ray Tracing olacak zaten.Drivear düzeltseler ve RT koysalar alırım ben.
amd dağıtacak ortalığıEvet yanlış duymadınız. Bu sızıntıya göre Big Navi kartların birinin 3080 dengi ya da daha iyi olma ihtimali mevcut. 16GB VRAM olabileceği sızdırılan kart Nvidia tarafında 3080 in 16GB VRAM modeline rakip olacak gibi. Fiyatlandırma konusunda hala bir sızıntı yok.
AMD Big Navi might still be faster than the RTX 3080
Leaked specs suggest it will boast Nvidia-rivaling hardwarewww.techradar.com
Hemde 3000 tl yeBürde şak diye 3090 gücünde kartı masaya vuruyorlarmış.
Intel'in harici ekran kartı deneme gibi bir şey. Çıksa bile pek bir şey beklemeyin.İntel ne zaman çıkaracak ekran kartını acaba?
11.Nesil islemciler ile bekleniyor. 11.Nesil de PCI express 4.0 destekleyeceği için ikisini kombin ettirebilirler.İntel ne zaman çıkaracak ekran kartını acaba?
RX6900XT çıkıyormu bi de hem 3090dan güçlü hem daha ucuz oluyomuş. Ama olmaz bence.rtx 3090 güclü olucani zan etmiyorum. durun hele 1,5 saatim kaldi .)
3 fanlı hd graphics 4000 geliyor .Intel'in harici ekran kartı deneme gibi bir şey. Çıksa bile pek bir şey beklemeyin.