Ne 3'ü ? 5 fanlı olcak (!)3 fanlı hd graphics 4000 geliyor .
eger öyle birsey olursa hepimiz icin cok cok iyi olur.RX6900XT çıkıyormu bi de hem 3090dan güçlü hem daha ucuz oluyomuş. Ama olmaz bence.
Reis sen pusuda bekle.eger öyle birsey olursa hepimiz icin cok cok iyi olur.
misal ben birazdan kartlari alamazsam. bilkine zaten 2-3 hafta beklemem gerek. eh ozamanda amd kartlarida piyasaya sunuluyor. direkt ikisinede bakarim hangisi iyise onu alirim.
Ama kötü duruyor.Türkçe dilinde başlıkları büyük yazmak var.
Alt başlık olduğu için hepsini büyük yazmayabilirdiniz belki.Türkçe dilinde başlıkları büyük yazmak var.
hersey hazir kral. sayfalarin tüm link ve paypal durumu hepsi ready :OReis sen pusuda bekle.
Ama kötü duruyor.
düzenledimAlt başlık olduğu için hepsini büyük yazmayabilirdiniz belki.
ben hala gülüyorum. 3090 a rakip illa çıkar ama ne zaman?3090'dan güçlü kart çıkacaktır. 1 ay önce bunu dedim diye benle geçilmeyen D***** kalmadı.
Hayır. İlla olacak diye bir şey yok. Belki (düşük bir ihtimal de olsa) büyük oranla çözerler ki şu an çoğu AMD kart sorunları %85 çözüldü. Bakalım zaman ne gösterecek. Baksana 3080 bile crash veriyormuş. İmkansız diye bir şey yok.Daha iyi olmasın ya daha güçlü diye bir de driver sorunları ile mi uğraşacaz?
İnşallah olur. 7nm iken sağlam O.C. yapamamak ağırıma gidiyor.Ben onu bunu anlamam arkadaş, AMD GPU lar Nvidia GPU lar gibi OC olamadığı sürece ilgimi çekmez !!!
Daha kart yeni çıktı bi durun daha AMD'yi de biliyoruz driver hatalarından geçilmiyor.Nvidia
Nvidia çok iyi ya. Sorunsuz.