Nereden? 2080Ti a gelebilir dendi 3080 ile ilgili haber göremedim ben daha önce.Zaten biliyorduk bunu.
Kart daha yeni illaki olur bu tarz sorunlar. AMD daha beter olacak inan bunaNvidia
Nvidia çok iyi ya. Sorunsuz.
@Mehmet Yılmaz sen FBI mısın ŞAAK diye basmışsın hemenAMD Big Navi Ekran Kartı 16 GB VRAM'e Sahip Olabilir! | Donanim Arşivi
Nvidia'nın yeni nesi RTX 3000 serisi ekran kartlarının incelemeleri henüz devam ederken AMD Radeon tarafında da çok farklı sızıntılar devam ediyor. Bildiğinizdonanimarsivi.com
fiyatı aman aman bi fark yoksa nedne amd ekran kartı alayım ki
Umarım.Powercolor yine Liquid Devil çıkarır mı acaba ? O seri AMD'de en iyi seri.
Biz sadece haber ediyoruz. Alıp almamak sana kalmış.fiyatı aman aman bi fark yoksa nedne amd ekran kartı alayım ki
Günler önce basmışım haberi aslında, ama ben paylaşınca gündem olmuyor...@Mehmet Yılmaz sen FBI mısın ŞAAK diye basmışsın hemen
Değeri bilinmiyor adamın.Günler önce basmışım haberi aslında ama ben paylaşınca gündem olmuyor...
E etsenize işte daha ne yapalım. Türkiye'de ilk çıkıyoruz çoğu haberiForumda konu açtın mı? Yoksa çoğu kişi takip etmiyor siteyi (ben dahil).
Stratejisini geliştirmeli . Sağa sola iyice yayacakDeğeri bilinmiyor adamın.
Bence bu tarz sızıntılar olduğunda forumda konu açmalısın.E etsenize işte daha ne yapalım. Türkiye'de ilk çıkıyoruz çoğu haberi