BigBigWon Gale nasıldır

hocam jiroskop çok işe yararmı dediğim gibi öyle oyunlarda takılıyorum gerek varmı aether alıcam gibi çünkü
Jiroskop dediğimiz özellik, gamepadin tuşlarına basmadan, havadaki hareketlerini ve yönelimini algılayan bir sensördür.
Oyunlarda kullanımı:
  • Nişan alma: Kumandayı eğerek silahınızı yönlendirebilirsiniz (örneğin Splatoon, Fortnite)
  • Kamera kontrolü: Etrafınıza bakmak için kumandayı hafifçe döndürebilirsiniz
  • Araç kontrolü: Yarış oyunlarında gerçekçi direksiyon kontrolü sağlar
  • Hareket tabanlı mekanikler: Karakterin dengede kalması gibi özel oyun mekanikleri
Ancak bu jiroskop özelliği her oyunda bulunmaz. Bu nedenle, oyundan oyuna kullanabilirsiniz ve çok rahat ya da kolay kullanılabilen bir özellik olmadığı için rekabetçi oyunlarda oynamak açısından pek avantaj sağlamaz. Bu yüzden Aether'da tercih edebilirsiniz.

Jiroskop dediğimiz özellik, gamepadin tuşlarına basmadan, havadaki hareketlerini ve yönelimini algılayan bir sensördür.
Oyunlarda kullanımı:
  • Nişan alma: Kumandayı eğerek silahınızı yönlendirebilirsiniz (örneğin Splatoon, Fortnite)
  • Kamera kontrolü: Etrafınıza bakmak için kumandayı hafifçe döndürebilirsiniz
  • Araç kontrolü: Yarış oyunlarında gerçekçi direksiyon kontrolü sağlar
  • Hareket tabanlı mekanikler: Karakterin dengede kalması gibi özel oyun mekanikleri
Ancak bu jiroskop özelliği her oyunda bulunmaz. Bu nedenle, oyundan oyuna kullanabilirsiniz ve çok rahat ya da kolay kullanılabilen bir özellik olmadığı için rekabetçi oyunlarda oynamak açısından pek avantaj sağlamaz. Bu yüzden Aether'da tercih edebilirsiniz.
hocam iade ettim ne önerirsin 1700t bütçeye atk battle axe vardı güzele benziyor

hocam iade ettim ne önerirsin 1700t bütçeye atk battle axe vardı güzele benziyor
Battle Axe'de alınabilir tabii ama daha fazla bütçeniz varsa farklı cihazlara da yönelebilirsiniz

hocam 1.7 2k bütçeye en dolu ne vardırki sizce

Şu an bu bütçede alınabilecek en mantıklı cihaz GameSir Nova 2 Lite.
Ben olsam Nova 2 Lite alırdım. ATK Battle Axe’in D-Pad, tetik ve omuz tuşlarının piano black yapıda olmasından dolayı pek hoşuma gitmiyor.
Ayrıca Nova 2 Lite’ın D-Pad ve omuz tuşları mekanik, yazılım olarak da hair trigger özelliğine sahip olduğu için benim gözümde çok daha önde.

İade et.2 yıl sonra drift soeunu yaşarsın daha sıkıntı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hall kontrolcü almadıktan sonra xbox kontrolcü alın daha iyi
atk promu gale hallmi hocam yada novca 2 lıte

fifa için iyi olmalı
ondan ayrı story game filan oynarım arada araba forza fln

Şu an bu bütçede alınabilecek en mantıklı cihaz GameSir Nova 2 Lite.
Ben olsam Nova 2 Lite alırdım. ATK Battle Axe’in D-Pad, tetik ve omuz tuşlarının piano black yapıda olmasından dolayı pek hoşuma gitmiyor.
Ayrıca Nova 2 Lite’ın D-Pad ve omuz tuşları mekanik, yazılım olarak da hair trigger özelliğine sahip olduğu için benim gözümde çok daha önde.
Hocam para iadesi geldi 2k ya kesin uzun ömürlü dolu bir kol ne önerirsin acilinden

1000074341.webp

Hocam 1650 ye düşmüş bu 2 mi 1 mi anlayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,341
Üyeler
185,257
Son üye
Mahmut Tuncermahmut
Geri