Öneri Bıktım AMD sorunundan düşük model Nvidia mı geçsem

hayır o zaman görüntü hiç gelmez sorun driver yükledikten sonra başlıyor.
Ama her zaman driver yükledikten sonra başlamıyor bazen Windows u format atıyorum 5dk sonra bişey takip çıkarma sesi geliyor ve ekran gidiyor ama doğru PCI yuvası arızalı olsa güvenli modda nasıl hiç sorunsuz görüntü alabiliyorum ki

İşlemcin ne? Eğer apu bir işlemciyse güvenli modda işlemcinin grafik kartını kullanır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide şu var , anakartta ekran kartı takarken zorlamada pcie yuvasının arkasından lehmlerde de temassızlık olabilir.

İşlemcin ne? Eğer apu bir işlemciyse güvenli modda işlemcinin grafik kartını kullanır.

Bide şu var , anakartta ekran kartı takarken zorlamada pcie yuvasının arkasından lehmlerde de temassızlık olabilir.
Hayır güvenli modda da ekran kartını kullanıyor işlemcim de dahili grafik birimi yok
Ryzen 3 3100

Tamam da temassızlık olsa güvenli modda da ekranın gitmesi gerekmez mi? Güvenli modda ekran hiç gitmeden kullanabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,235
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri