thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,044
hayır o zaman görüntü hiç gelmez sorun driver yükledikten sonra başlıyor.Pci-express yuvası arızalı , bak net konuşuyorum bu kadar.
hayır o zaman görüntü hiç gelmez sorun driver yükledikten sonra başlıyor.Pci-express yuvası arızalı , bak net konuşuyorum bu kadar.
Ama her zaman driver yükledikten sonra başlamıyor bazen Windows u format atıyorum 5dk sonra bişey takip çıkarma sesi geliyor ve ekran gidiyor ama doğru PCI yuvası arızalı olsa güvenli modda nasıl hiç sorunsuz görüntü alabiliyorum kihayır o zaman görüntü hiç gelmez sorun driver yükledikten sonra başlıyor.
Hayır güvenli modda da ekran kartını kullanıyor işlemcim de dahili grafik birimi yokİşlemcin ne? Eğer apu bir işlemciyse güvenli modda işlemcinin grafik kartını kullanır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide şu var , anakartta ekran kartı takarken zorlamada pcie yuvasının arkasından lehmlerde de temassızlık olabilir.
Tamam da temassızlık olsa güvenli modda da ekranın gitmesi gerekmez mi? Güvenli modda ekran hiç gitmeden kullanabiliyorum.İşlemcin ne? Eğer apu bir işlemciyse güvenli modda işlemcinin grafik kartını kullanır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide şu var , anakartta ekran kartı takarken zorlamada pcie yuvasının arkasından lehmlerde de temassızlık olabilir.