terebayt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,518
Çocuk 11 yaşında önerdiğiniz şeylere bakın sanki arkadaşlarının ailesi hemen gel yerimiz hazırdı diyecek.arkadaşın varsa 2 3 gün onlarda kal değerini anlarlar zaten
Çocuk 11 yaşında önerdiğiniz şeylere bakın sanki arkadaşlarının ailesi hemen gel yerimiz hazırdı diyecek.arkadaşın varsa 2 3 gün onlarda kal değerini anlarlar zaten
Hocam sadece aile içi değil genel bir şeydir bu.Katılıyorum ağırdan almalı ben ne zaman anneme bağırsam hep zararlı çıkarım ama sakinliğimi koruyp onunla konuyu konuşunca özür diler benden.
Hocam sadece aile içi değil genel bir şeydir bu.
Hatta şöyle düşünelim;
Ben arkadaşımla tartışıyorum, ortada ne haklı var ne haksız ve bana boşyere bağırıyor...
Ben ona bağırarak karşılık verirsem arada laf kavgası ve ardından fiziksel olarak bir kavga olabilir.
Ama tam tersi bir karşılık versem sakinliğimi koruyup sakin sakin konuşsam karşı taraf hatasını er yada geç anlar. -Eğer anlayışlı ise tabi-
Aslında pek de genel değil daha bu sene bizim sınıfta bir kavga oldu ve bir taraf hiçbir karşılık vermemesine rağmen diğer taraf çocuğa vurmaya devam etti biz ayırdık.Hocam sadece aile içi değil genel bir şeydir bu.
Hatta şöyle düşünelim;
Ben arkadaşımla tartışıyorum, ortada ne haklı var ne haksız ve bana boşyere bağırıyor...
Ben ona bağırarak karşılık verirsem arada laf kavgası ve ardından fiziksel olarak bir kavga olabilir.
Ama tam tersi bir karşılık versem sakinliğimi koruyup sakin sakin konuşsam karşı taraf hatasını er yada geç anlar. -Eğer anlayışlı ise tabi-
Bu terbiyesizlik benim görüşümce annesi belkide böyle sorun olcagını bilse dogurmazdı sonucta 9 ayAnneni Karşına al bağır yeter falan de hep sen üzülcek sen değilsin ?
Hocam ben misal verdimArkadaşım boş yere bana bağırıyorsa şiddete başvururum. Tabii aile olayı farklı.
Hocam ben misal verdim
Ki zaten olgun birisi iseniz ve büyümeye başladığınızda arkadaşlarınızı seçmeye başlarsınız.
Her zaman saçma sapan hareket sergileyen kişilerle arkadaş kalınmaz zaten...
Hocam o zaman elimizin armut tutmaması gerekAslında pek de genel değil daha bu sene bizim sınıfta bir kavga oldu ve bir taraf hiçbir karşılık vermemesine rağmen diğer taraf çocuğa vurmaya devam etti biz ayırdık.
Kavganın sebebini anlatiyim mi?Hocam o zaman elimizin armut tutmaması gerek![]()
Gerek yok hocamKavganın sebebini anlatiyim mi?