Neler Yeni

Bildiğiniz Fıkrayı Anlatın!

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar eğlenmek için böyle bir konu açtım. Bildiğiniz komik fıkra/hikaye varsa yazın, gülelim eğlenelim.

Bir gün bir İngiliz bir Fransız bir Rus uçağa binmiş. İngiliz demiş ki: Temel nerede?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Temel bir gün dalgın dalgın yolda yürürken derin bir çukura düşer. Çukurdan çıkamayacağını anlayan Temel çaresiz başlar bağırmaya:
– Kimse yok midur? Yardum edun daaa. O esnada bir mucize olur ve bir melek gelir. Temel’ e derki :
– Seni buradan kurtarırım fakat 3 isteğim olacak. 1 içkiyi bırakacaksın, 2 kumarı bırakacaksın, 3 zamparalığı bırakacaksın. Bunun üzerine Temel tekrar bağırmaya başlamış :
– Başka kimse yok mu? Başka kimse yok mu?

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
'Yazmasakta yazdı derler...'

Efe_Tkn

80+ Bronze
Fıkra demek Temel demek değildir.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Beyler konu dışı ama hıçkırık nasıl geçer maçtayım konuşamıyorum :(

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Beyler konu dışı ama hıçkırık nasıl geçer maçtayım konuşamıyorum :(
7 kere yutkun yada 7 yudum su iç ve 14 kere anneannemin parasını çaldım diye tekrarla geçer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar eğlenmek için böyle bir konu açtım. Bildiğiniz komik fıkra/hikaye varsa yazın, gülelim eğlenelim.

Bir gün bir İngiliz bir Fransız bir Rus uçağa binmiş. İngiliz demiş ki: Temel nerede?
Amerikalı Japon bide Türk. Yarışma var bunları çıkarmışlar binanın en üst katına atla diyorlar. Amerikalı atlıyor rahmetli. Türk atlıyor bacağı kolu kırık hastaneye kaldırılıyor. Japon atlayınca arkası üstüne düşüyor. Mühabirler koşuyor nasıl sana bir şey olmadı. Falan adamı soruya boğuyorlar. Adam aniden Türkce konuşmaya başlıyor. Diyor ki ....

Adımız Japon ..tümüz beton.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,346
Üyeler
161,839
Son üye
bilgisayar müptezeli
Top Bottom