Battik
80+
Dahası
internette bi sürü var. ölçüyü de kendin ölç klavyeye göre istediğini bulursun ;O ölçüye göre aynısını bulabilir miyiz ? Nerden tedarik edebilirim birde?
aklımada geldi ama hiç vidası yok bir şey yok nasıl sökülecek bulamadım.hocam kaplatmayıda düşünebilirsiniz ne kadar tutar bilmiyorum ama hesaplı olabilir
görüntüsü hoş değil içime sinmiyorBende de aynı üründen vardı bence değiştirme iyice soyulduktan sonra değiştirirsin. Zaten soyulsa da o şekilde kullanılsa da sorun olmuyor.
kaplama veyaMerhabalar, elimde Asus Rog Strix Scope Nx Tkl klavyem var ve görselde görüldüğü gibi soyulmaya başladı, satıcılarına baktım ve stokta yok diyor. Sizden ricam bunu satan veya değişim onarım yapabilir miyim?
Teşekkür ederim ajazz almak isterdim ama ölçüleri tutmuyor ikinci linkte bir tane var tam uyuyor her şeyi süpersinkaplama veya
https://www.amazon.com.tr/Glorious-Gaming-fare-altlığı-Siyah-GSW-75/dp/B0191YRMCO?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM tarzı bısey alabılırsınız
rıca ederım hangısı bu arada merak ettımTeşekkür ederim ajazz almak isterdim ama ölçüleri tutmuyor ikinci linkte bir tane var tam uyuyor her şeyi süpersin![]()
Merhabalar, elimde Asus Rog Strix Scope Nx Tkl klavyem var ve görselde görüldüğü gibi soyulmaya başladı, satıcılarına baktım ve stokta yok diyor. Sizden ricam bunu satan veya değişim onarım yapabilir miyim?