Clayz
80+ Silver
cok onemlı degıl bence
1cm kısa ama o kadar da önemli değildir sanırım.
cok onemlı degıl bence
1cm kısa ama o kadar da önemli değildir sanırım.
ölçülerini bulamadım renk seçeneklerini de göstermiyor.Tam ölçüsünde. Ürün vooka değil ajazz buarada, marka adı vermişler. Aynısının %75 için olanını kullanıyorum 1 senedir taş gibi.Trol Deri Oyuncu Klavyesi Bilek Desteği Gaming Klavye Kol Dayama 104 Tuşlu Uyumlu
Bellek köpük ergonomik tuşları klavye Anti kayma ofis oyun klavye bilek istirahat destek pedi Özellik: Yüksek kaliteli PU deriden yapılmış ve bellek köpüğü ile doldurulmuş, yüksek yoğunluklu, berrak doku ve iyi esneklik ile yumuşak ve rahattır. Uzun süreli kullanım için uygun, hafif, rahat ve dayanıvooka.com.tr
150 liraya aliden almıştık kutusu vardır umarımTam ölçüsünde. Ürün vooka değil ajazz buarada, marka adı vermişler. Aynısının %75 için olanını kullanıyorum 1 senedir taş gibi.Trol Deri Oyuncu Klavyesi Bilek Desteği Gaming Klavye Kol Dayama 104 Tuşlu Uyumlu
Bellek köpük ergonomik tuşları klavye Anti kayma ofis oyun klavye bilek istirahat destek pedi Özellik: Yüksek kaliteli PU deriden yapılmış ve bellek köpüğü ile doldurulmuş, yüksek yoğunluklu, berrak doku ve iyi esneklik ile yumuşak ve rahattır. Uzun süreli kullanım için uygun, hafif, rahat ve dayanıvooka.com.tr
104tuş tam boy demek zaten.ölçülerini bulamadım renk seçeneklerini de göstermiyor.
Evet150 liraya aliden almıştık kutusu vardır umarım