Youtube videoları ile kendini geliştirebilirsin yazın.
yaş farkı da sıkıntı ediyo birazYaz tatilinde arayı kapatmaya çalış. Bir seneni çöp etme.
Bence takılma ona. Hem senin için daha iyi, hayata daha önden gitmiş olursun çünkü YKS'de istediğin bölümü tutturamayınca bazen 1-2 yıl bile sınava hazırlanabiliyorsun.yaş farkı da sıkıntı ediyo biraz
Bence takılma ona. Hem senin için daha iyi, hayata daha önden gitmiş olursun çünkü YKS'de istediğin bölümü tutturamayınca bazen 1-2 yıl bile sınava hazırlanabiliyorsun.
şey düşündüm devam ediyim eğer eksik hissedersem en kötü üni sınavı için 1 sene sonra girerim , dershaneye falan giderim çalışırımyapma be hocam kendini yazın zorla hatta şimdiden başla ziyan olmasın 1 yıl daha
üniversitede normale döner 1 yılına yazık10.sınıfım sınıftakiler hep benden 1-2 yaş büyük ve bu sene ful yattım 0 bilgi bişey bilmiyom acaba bilereke sınıfta kalıp seneye 10 sınıfta daha iyi dinlesem dersleri daha iyi olur mu
Bu daha mantıklı zaten kalarak da 1 sene geri gitmiş olucaksın, en azından 1 sene mezunu kalırsın ki çok çalışırsan kalmana da gerek kalmaz.şey düşündüm devam ediyim eğer eksik hissedersem en kötü üni sınavı için 1 sene sonra girerim , dershaneye falan giderim çalışırım
Hayır tamamen saçmalık yazın oturun çalışın yazık değilmi?10.sınıfım sınıftakiler hep benden 1-2 yaş büyük ve bu sene ful yattım 0 bilgi bişey bilmiyom acaba bilereke sınıfta kalıp seneye 10 sınıfta daha iyi dinlesem dersleri daha iyi olur mu
kalma bence10.sınıfım sınıftakiler hep benden 1-2 yaş büyük ve bu sene ful yattım 0 bilgi bişey bilmiyom acaba bilereke sınıfta kalıp seneye 10 sınıfta daha iyi dinlesem dersleri daha iyi olur mu