BİLGİ AMACLI ACILMIŞTIR

bypast

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400
Selamın ALeyküm ocak ayında yazılımbudur atlı dolandırıcı firma alışverişim oldu kendileri ürün teslim etti ve gecersiz ürün anahatarı verdi ben dalga gecer gibi cevap yazdılar
bu adamların 2 tane sitesi var sizden ricam bu şahıs insan görünümlü dolandırıcı alısveriş yapmayın
1 Yazılımbudur.com
2 keybudur.com
bu alıs veriş yapmayın kandırılmayın

Selamın ALeyküm ocak ayında yazılımbudur atlı dolandırıcı firma alışverişim oldu kendileri ürün teslim etti ve gecersiz ürün anahatarı verdi ben dalga gecer gibi cevap yazdılar
bu adamların 2 tane sitesi var sizden ricam bu şahıs insan görünümlü dolandırıcı alısveriş yapmayın
1 Yazılımbudur.com
2 keybudur.com
bu alıs veriş yapmayın kandırılmayın
Git ve o sitelere atom bombası fırlat

Netspeede DDoS atan elemanlara söylesek bunlara da atarlar mı acaba

daha ana dilini konuşamayan ve yazamayan birine müstehaktır

daha ana dilini konuşamayan ve yazamayan birine müstehaktır
müstahak*

Ben eskiden 3-4 kere yazilimbudur'dan key aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Eskiden OEM Key arayanlara da çok kez önerdim. Galiba sana denk gelmiş.

fav tinercim geldi.

durumu yasayan arkadas gecmis olsun sikayetvara durumu yazinca sanirim geri donus oluyor.
bilgi amaclı yazdım kimse alışveriş yapmasın nere şikayet edebilirse edin ben yapabiğimi yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Git ve o sitelere atom bombası fırlat
işin kötüsü ne biliyorsunmusun sana hatalı kod veriyor sonra düzgün alışverişmiş gibi kendi kendileri yorum atıp tam puan vermişler

Geri