Bilgilerimi yaymakla tehtid ediliyorum

Livaković

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
Merhaba dostlar discordda bir grupla kavga etmem sonucunda fotoğrafım numaram ailem herşeyim doğum tarihimize kadar herşeyimizi çıkarttılar bu şahısları engelledim fakat bu bilgilerle bir şey yapabilirlermi?

Merhaba dostlar discordda bir grupla kavga etmem sonucunda fotoğrafım numaram ailem herşeyim doğum tarihimize kadar herşeyimizi çıkarttılar bu şahısları engelledim fakat bu bilgilerle bir şey yapabilirlermi?
Herkesin bilgisi internet üzerinde mevcut. Bir şey yapamazlar merak etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Panelci veletler muhtemelen

İsim soyismin bir yerde gözüküyor muydu?

korkutur en fazla bir şey olmaz zaten bütün herkesin bilgisi vs internette mevcut sağolsunlar

İsim soyismin bir yerde gözüküyor muydu?
Hocam yakın arkadaşımda numaram vardı internet üzerinde onla kavga edince o verdi muhtemelen buldular ama bulan kişi ben kimseden bir şey almadan buldum dedi

Herkesin bilgisi internet üzerinde mevcut. Bir şey yapamazlar merak etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Panelci veletler muhtemelen
Hocam evime katil yollayacaklarını söylediler ondan korkttum

En pahalısı 20 liradan herkesin bütün bilgileri internette var zaten, isteyen soyağacına kadar bulur. Yani önemli değil.

bana bilmediğim bir şey söyle de :)
bunları bende biliyorum
Aahahahahahah biz bir şirkette penetrasyon testi yapıyorduk müdürün tee fizandaki hesaplarına kadar bilgi çaldık öyle açıklar vardı. Adama 150 sayfa bak bu açıklar var bunları gidermelisiniz diye. Adam bunları bende biliyorum bana bilmediğim bir şey söyleyin dedi. O aklıma geldi :D :D :D

Çoluk çocuk çok bu dönemde. Annelerinden aldıkları 10-20 liralık harçlıkla kendilerine bir şey sanar olmuşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,381
Üyeler
184,156
Son üye
sellol1
Geri