Neler Yeni

Bilgilerimi yaymakla tehtid ediliyorum

Livaković

80+ Silver
Merhaba dostlar discordda bir grupla kavga etmem sonucunda fotoğrafım numaram ailem herşeyim doğum tarihimize kadar herşeyimizi çıkarttılar bu şahısları engelledim fakat bu bilgilerle bir şey yapabilirlermi?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba dostlar discordda bir grupla kavga etmem sonucunda fotoğrafım numaram ailem herşeyim doğum tarihimize kadar herşeyimizi çıkarttılar bu şahısları engelledim fakat bu bilgilerle bir şey yapabilirlermi?
Herkesin bilgisi internet üzerinde mevcut. Bir şey yapamazlar merak etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Panelci veletler muhtemelen

NespaY

80+ Silver
İsim soyismin bir yerde gözüküyor muydu?

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
korkutur en fazla bir şey olmaz zaten bütün herkesin bilgisi vs internette mevcut sağolsunlar

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kangal Kangaoğlu
En pahalısı 20 liradan herkesin bütün bilgileri internette var zaten, isteyen soyağacına kadar bulur. Yani önemli değil.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert TOKTAŞ
bana bilmediğim bir şey söyle de :)
bunları bende biliyorum
Aahahahahahah biz bir şirkette penetrasyon testi yapıyorduk müdürün tee fizandaki hesaplarına kadar bilgi çaldık öyle açıklar vardı. Adama 150 sayfa bak bu açıklar var bunları gidermelisiniz diye. Adam bunları bende biliyorum bana bilmediğim bir şey söyleyin dedi. O aklıma geldi :D :D :D

milenix

80+ Gold
Çoluk çocuk çok bu dönemde. Annelerinden aldıkları 10-20 liralık harçlıkla kendilerine bir şey sanar olmuşlar.

Top Bottom