Herkesin bilgisi internet üzerinde mevcut. Bir şey yapamazlar merak etme.Merhaba dostlar discordda bir grupla kavga etmem sonucunda fotoğrafım numaram ailem herşeyim doğum tarihimize kadar herşeyimizi çıkarttılar bu şahısları engelledim fakat bu bilgilerle bir şey yapabilirlermi?
İsim soyismin bir yerde gözüküyor muydu?Merhaba dostlar discordda bir grupla kavga etmem sonucunda fotoğrafım numaram ailem herşeyim doğum tarihimize kadar herşeyimizi çıkarttılar bu şahısları engelledim fakat bu bilgilerle bir şey yapabilirlermi?
İnanma kardeşim.Hocam evime katil yollayacaklarını söylediler ondan korkttum
kanka bundan da korkma be. işi gücü yok katil yollayıp seni mi öldürteceklerHocam evime katil yollayacaklarını söylediler ondan korkttum
en fazla sahte ihbar verir polis gelir ifade verirsin bu kadar bunun dışında pek bişi yapamazHocam evime katil yollayacaklarını söylediler ondan korkttum
Aahahahahahah biz bir şirkette penetrasyon testi yapıyorduk müdürün tee fizandaki hesaplarına kadar bilgi çaldık öyle açıklar vardı. Adama 150 sayfa bak bu açıklar var bunları gidermelisiniz diye. Adam bunları bende biliyorum bana bilmediğim bir şey söyleyin dedi. O aklıma geldibana bilmediğim bir şey söyle de
bunları bende biliyorum