Neler Yeni

Bilgili arkadaşlar acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Şimşek
Arkadaşlar 4070 li bir sistem aldım hikayeli oyunlar oynayıp dizi film izlemek için 2k bir monitör bakıyorum çok bilgili değilim tavsiyeleriniz nelerdir

Bay Moris

80+
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VA panel alın. Samsung 144 hz bu iş için idealdir.. HDR10 konusuna bakın. Bir de hdmi kablodan bağlanacaksanız HDMI 2.1 alın. Paugge kablo bu iş için idealdir. 8k 120 hz e kadar destekler.. Amazon, Disney ve Netflix'i HDR seyrecekseniz HDCP 2.2 desteği olmalı. Bu ekran sizin işinizi görür.
[QUOTE="Bay Moris, post: 9279196,...ync olması gerekiyor [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fp bişey olsa iyi olur 7 8 bandinda

Bay Moris

80+

i7 12700 / 32 Gb Ram / RTX 3060 ekran kartı (Mux ) ACER NİTRO 5 Notebook'ta bu monitörle CS-G0 2 ve tüm AAA oyunları oynuyorum bu monitörle çok memnunum.

Yorumlar falan çok iyi teşekkür ederim kaç bit olduğu yazmıyor biliyor musun acabaIps

Yorumlar falan çok iyi teşekkür ederim kaç bit olduğu yazmıyor biliyor musun acaba
IPS monitörlerde karanlık sahneler tam siyah olmuyor. Kenarlardan beyaz ışık sızmaları göreceksin ne kadar pahalı monitör alırsan al benden demesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
i7 12700 / 32 Gb Ram / RTX 3060 ekran kartı (Mux ) ACER NİTRO 5 Notebook'ta bu monitörle CS-G0 2 ve tüm AAA oyunları oynuyorum bu monitörle çok memnunum.

IPS monitörlerde karanlık sahneler tam siyah olmuyor. Kenarlardan beyaz ışık sızmaları göreceksin ne kadar pahalı monitör alırsan al benden demesi.
Senin önerdiğin monitör güzel ama gsync desteklemiyor malesef

Bay Moris

80+
Son düzenleme:

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Kolay gelsin.

Msi'da pivot özelliği yok, önemliyse değerlendir derim.
Allah aşkına hocam bir pivot özelliği için va panel mi seçsin? msi monitör gayet güzel 1080p olanı arkadaşımda var bir sorunu olduğunu görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,764
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom