gamemonster
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar 4070 li bir sistem aldım hikayeli oyunlar oynayıp dizi film izlemek için 2k bir monitör bakıyorum çok bilgili değilim tavsiyeleriniz nelerdir
bütçe nedirArkadaşlar 4070 li bir sistem aldım hikayeli oyunlar oynayıp dizi film izlemek için 2k bir monitör bakıyorum çok bilgili değilim tavsiyeleriniz nelerdir
VA panel alın. Samsung 144 hz bu iş için idealdir.. HDR10 konusuna bakın. Bir de hdmi kablodan bağlanacaksanız HDMI 2.1 alın. Paugge kablo bu iş için idealdir. 8k 120 hz e kadar destekler.. Amazon, Disney ve Netflix'i HDR seyrecekseniz HDCP 2.2 desteği olmalı. Bu ekran sizin işinizi görür.
Fp bişey olsa iyi olur 7 8 bandindabütçe nedir
Yorumlar falan çok iyi teşekkür ederim kaç bit olduğu yazmıyor biliyor musun acaba
i7 12700 / 32 Gb Ram / RTX 3060 ekran kartı (Mux ) ACER NİTRO 5 Notebook'ta bu monitörle CS-G0 2 ve tüm AAA oyunları oynuyorum bu monitörle çok memnunum.
Yorumlar falan çok iyi teşekkür ederim kaç bit olduğu yazmıyor biliyor musun acabaIps
IPS monitörlerde karanlık sahneler tam siyah olmuyor. Kenarlardan beyaz ışık sızmaları göreceksin ne kadar pahalı monitör alırsan al benden demesi.Yorumlar falan çok iyi teşekkür ederim kaç bit olduğu yazmıyor biliyor musun acaba
Bunu alın yukarıdaki va panel samsungdan çok daha iyi
Senin önerdiğin monitör güzel ama gsync desteklemiyor malesefi7 12700 / 32 Gb Ram / RTX 3060 ekran kartı (Mux ) ACER NİTRO 5 Notebook'ta bu monitörle CS-G0 2 ve tüm AAA oyunları oynuyorum bu monitörle çok memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
IPS monitörlerde karanlık sahneler tam siyah olmuyor. Kenarlardan beyaz ışık sızmaları göreceksin ne kadar pahalı monitör alırsan al benden demesi.
10 bit (8 bit + FRC)Yorumlar falan çok iyi teşekkür ederim kaç bit olduğu yazmıyor biliyor musun acaba
Başka öneri olmazsa onu sipariş vericem sağolBunu alın yukarıdaki va panel samsungdan çok daha iyi
Kolay gelsin.Senin önerdiğin monitör güzel ama gsync desteklemiyor malesef
Bunu alın yukarıdaki va panel samsungdan çok daha iyi
Msi'da pivot özelliği yok, önemliyse değerlendir derim.Başka öneri olmazsa onu sipariş vericem sağol
Allah aşkına hocam bir pivot özelliği için va panel mi seçsin? msi monitör gayet güzel 1080p olanı arkadaşımda var bir sorunu olduğunu görmedimKolay gelsin.
Msi'da pivot özelliği yok, önemliyse değerlendir derim.