Bilgisayar 102 derecede çalışıyor

soğutucun stok mu?
odan sıcak mı?
kasa mesh mi?
bir de kasanın tamperli camını açıp çalıştırabilir misin bilgisayarı
Soğutucu stok ve 2 yıldır hiç bu kadar soğudunu görmedim , hayır oda buz gibi , evet kasa mesh

yalnız bu sıcaklıklarda bilgisayarın otomatik olarak kendini kapatması gerekmez mi? belki yazılımsal bir sorun olabilir.
başka bir program ile de deneyebilir misin?
bende 110 derece falandı valoranta devam ediyordum ben

benim ki 80de kapatıyor o yüzden söyleyeyim dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

durup duruken mi oldu yani kasanın veya soğutucu darbe almış olabilir mi
hayır hasar almış olması imkansız odama kimse girmiyor ve durup dururken oldu

10400f zaten ısınan bir model ama bu çok. Termal macun hadi yapsın 80 85 dereceye çıkarır bu çok fazla dostum. Soğutucuyu kontrol et,ayrıca işlemci şu an kaç voltajda çalışıyor onuda haber et.
2.8e düşürdük normalde 3.9a filan çıkıyordu biz düşürdük

Soğutucu düzgün takılmamış olabilir. Termal macun düzgün sürülmemiş olabilir.
2 yıldan uzun süredir kullanıyorum bu kadar ilk defa arttığını gördüm aldığımdan beri termal macunu ellemedim hiç

hayır hasar almış olması imkansız odama kimse girmiyor ve durup dururken oldu

2.8e düşürdük normalde 3.9a filan çıkıyordu biz düşürdük

2 yıldan uzun süredir kullanıyorum bu kadar ilk defa arttığını gördüm aldığımdan beri termal macunu ellemedim hiç
İşlemci fanını kontrol edin. Düzgün çalışıyor mu? Ardından işlemci fanını söküp termal macun yenilemesi yapın. Ne ince ne de kalın olsun. Düzgün bir şekilde sürerek yenileyin.

İşlemci fanını kontrol edin. Düzgün çalışıyor mu? Ardından işlemci fanını söküp termal macun yenilemesi yapın. Ne ince ne de kalın olsun. Düzgün bir şekilde sürerek yenileyin.
fanda bir sorun yok konuda bahsettiğim termal macunu yarın alacam daha iyisi yoksa

Deli gibi frekans kısmış kapatmamak için belli oluyor zaten.
frenkansı ben kendim düşürdüm bilgisayardan dolayı değil stok hızda çalışıyor şuan

fanda bir sorun yok konuda bahsettiğim termal macunu yarın alacam daha iyisi yoksa

frenkansı ben kendim düşürdüm bilgisayardan dolayı değil stok hızda çalışıyor şuan
MX4 al knk attığın macun mx4 e göre daha kötü ve gram olarak daha az

Bilgisayarım bugün opera 2-3 sekme açık / steam (oyun açık değil) / discord (yayın açık) / spotify açıkken 102 derecelere çıktı ve anlık olarak 85 derecenin üstündeydi bunun termal macun dışında herhangi bir etkisi olabilir mi? Ekstra olarak vatandan gidip şu termal macunu alacam bunun yerine önerdiğiniz bir termal macun varsa yazar mısınız

Alıntıyı görüntüle
yanıyosun fuat abiiiii

MX4 al knk attığın macun mx4 e göre daha kötü ve gram olarak daha az
gidip direkt vatandan almak istiyorum internetten söyleyince beklemem gerekecek 3-4 gün

gidip direkt vatandan almak istiyorum internetten söyleyince beklemem gerekecek 3-4 gün
bende 6 7 ay önce işlemci 100 derecey igeçiyodu 150 ye kule tipi 2 fanlı soğutucu 80 e de coolermastrın macununu aldım hocam 65 in üstüne çıkmıyo i7 7700k

bende 6 7 ay önce işlemci 100 derecey igeçiyodu 150 ye kule tipi 2 fanlı soğutucu 80 e de coolermastrın macununu aldım hocam 65 in üstüne çıkmıyo i7 7700k
macun daha ucuz ya da pahalı oalbilr hatırlamıyom ama en iyilerinden di

Lolde deneyelim dedik 2.8 sabitlemiştik ama 4e çıkıyor kendi kendine alt tab yapınca 2.8e düşüyor lole geçince 4e atıyor kendini

1.Adım: HKEY_LOCAL_MACHINE 2.Adım: SYSTEM 3.Adım: CurrentControlSet 4.Adım: Control 5.Adım: Power 6.Adım: Power Settings 7.Adım: 54533251 ile başlayan key 8.Adım: be337238 ile başlayan key 9.Adım: Attributes’e çift tıklayıp “1” olan değeri “2” yapın.

Bu adımları uyguladıktan sonra güç ayarlarından agresifi düşürdük 58 derece ye düştü

Ekler

• 34434.png
    34434.png
    2.7 MB · Hit: 25
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,934
Üyeler
191,185