Neler Yeni

Yardım bilgisayar 2. monitörü algılamıyor !

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
arkadaşlar ekran kartına taktığıma eminim ikinci monitörü. iki dvi portu var ikisinede takıp denedim 2 kablo ile
dönüştürücüm az önce geldi sorun dönüştürücüdemi bilmiyorum.
windows+p tuşundaki tüm modlarıda denedim
ayarlardan algılaya basıyorum başka ekran algılanmadı diyor
hem aygıt yöneticisinden hem radeon software dan son sürüme güncelledim ekran kartı driverını
ama görmüyor arkadaşlar yardım lütfen
pc yi yeniden başlatmayıda denedim

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
arkadaşlar ekran kartına taktığıma eminim ikinci monitörü. iki dvi portu var ikisinede takıp denedim 2 kablo ile
dönüştürücüm az önce geldi sorun dönüştürücüdemi bilmiyorum.
windows+p tuşundaki tüm modlarıda denedim
ayarlardan algılaya basıyorum başka ekran algılanmadı diyor
hem aygıt yöneticisinden hem radeon software dan son sürüme güncelledim ekran kartı driverını
ama görmüyor arkadaşlar yardım lütfen
PC yi yeniden başlatmayıda denedim
@crazyreign bana crazyreign abi yardım etmişti 2.monitörü yaparken belki sanada yardım edebilir.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@crazyreign bana crazyreign abi yardım etmişti 2.monitörü yaparken belki sanada yardım edebilir.
umarım ya çok hevesliydim çünkü çift monitör için ama her şeyi denedim şaka gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

dönüştürücüm bu bu arada

yardım edecek yok anlaşılan

Son düzenleme:

kaynorz

80+
umarım ya çok hevesliydim çünkü çift monitör için ama her şeyi denedim şaka gibi

dönüştürücüm bu bu arada

yardım edecek yok anlaşılan
Selam Dostum yaklaşık bu sorunu 1 ay önce yaşamışsın ve şuanda aynı olayını yaşıyorum sorun çözüldümü nasıl hallettin ??

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam Dostum yaklaşık bu sorunu 1 ay önce yaşamışsın ve şuanda aynı olayını yaşıyorum sorun çözüldümü nasıl hallettin ??
selam.
sorun çözüldü öncelikle ama nasıl çözüldüğü biraz saçma. şimdi pc de dolanıyodum tabi ikinci monitör kapalı ve windows+p den uzat seçeneği seçili. neyse işte mouseyi bi sağa götürdüm en sağa,gelmesinin biraz uzun sürdüğünü farkettim. sonra sağdaki monitörü açıp ayarlardan algıaya bastım ve diğer monitör geldi.
kısacası biraz bi bekle bence bi kaç defa bi kapat aç. benimki bekleyince algıladı garip bi şekilde

kaynorz

80+
selam.
sorun çözüldü öncelikle ama nasıl çözüldüğü biraz saçma. şimdi PC de dolanıyodum tabi ikinci monitör kapalı ve windows+p den uzat seçeneği seçili. neyse işte mouseyi bi sağa götürdüm en sağa,gelmesinin biraz uzun sürdüğünü farkettim. sonra sağdaki monitörü açıp ayarlardan algıaya bastım ve diğer monitör geldi.
kısacası biraz bi bekle bence bi kaç defa bi kapat aç. benimki bekleyince algıladı garip bi şekilde
:D Anladım Teşekkürler !!

Top Bottom