Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
Bu normal boot ekranı 2.ekranda kilitlenmesi windows yüzünden olabilir winpe ile sistemi boot et ve dosyalarını yedekle sonrada format at windows yüzünden ise sorun çözülürNormalde böyle bir şey yoktu sorun neyden kaynaklı bilgisayar açılırken bios biri yazan yerde biraz bekliyor sonra ekran geliyor ama ekran gelince de 2. Fotodaki gibi oluyor hiçbirşey açamıyorum veya pc kapatamıyorum
Format attım bugun olmadı yine aynı winpe ne oluyorBu normal boot ekranı 2.ekranda kilitlenmesi windows yüzünden olabilir winpe ile sistemi boot et ve dosyalarını yedekle sonrada format at windows yüzünden ise sorun çözülür
Sistem açılınca da hiçbir şeye giremiyorum kitlenmiş gibiBu normal boot ekranı 2.ekranda kilitlenmesi windows yüzünden olabilir winpe ile sistemi boot et ve dosyalarını yedekle sonrada format at windows yüzünden ise sorun çözülür
taşınabilir windows WinPortable dosyalarını bu şekilde kurtarabilirsin eğer yine aynısı oluyorsa biosunda bir şey olmuş olabilirFormat attım bugun olmadı yine aynı winpe ne oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistem açılınca da hiçbir şeye giremiyorum kitlenmiş gibi