Neler Yeni

Bilgisayar açılış süresi çok uzun üstelik m2 nvme ssd ile

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Arkadaşlar 40 saniye bazen 45 saniye oluyor bilgisayarın düğmesine basmam ve windows ekranını görmem arasında üstelik nvme m2 ssd kullanıyorum bunu nasıl çözeriz yeni format attım uefi ama yine de sorun devam ediyor. Başlangıç programlarını da kapattım. Yardım lütfen

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bilgisayarınızda HDD bulunuyor mu?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Arkadaşlar 40 saniye bazen 45 saniye oluyor bilgisayarın düğmesine basmam ve windows ekranını görmem arasında üstelik nvme m2 ssd kullanıyorum bunu nasıl çözeriz yeni format attım uefi ama yine de sorun devam ediyor. Başlangıç programlarını da kapattım. Yardım lütfen
Windows ssd üzerine mi kurulu ve ssd sağlık durumu nasıl bi ölçüp atarmısınız ?

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdd bulunmuyor ssdyi bugün aldım taktım sağlık sorunuyla bir alakası yok durumun ondan eminim. Durumu şöyle izah edeyim msi b450m mortar max anakartım var arsenal gaming yazısından ve altında dönen noktalardan sonra siyah bir ekranda alttaki yuvarlak ortalama 15 20 fps ile döndüğü başka bir ekrana geçiyor ve burada beni bekletiyor. Bu ekran ne nereden çıktı anlamadım aslında daha önce de vardı formatlarsam geçer dedim ama geçmedi anakart aldım yine geçmedi işlemci aldım geçmedi anlam veremiyorum bu windowsun kendi saçmalığı olabilir mi ? Umarım derdimi anlatabilmişimdir o ekrandan sonra windows şifre girme yeri geliyor ama o ekran bekletiyor beni
Windows ssd üzerine mi kurulu ve ssd sağlık durumu nasıl bi ölçüp atarmısınız ?
Bilgisayarınızda HDD bulunuyor mu?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ssd ne kadarı doldurdun.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
M2 ssd nizi test edebilirmisiniz?
Yazma - Okuma hızlarını

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bios ayarlarından fast boot seçeneği kapalı mı ?
Aynı şekilde windows üzerinden hızlı başlatı açmanız lazım.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Bios ayarlarından fast boot seçeneği kapalı mı ?
Aynı şekilde windows üzerinden hızlı başlatı açmanız lazım.
Fast boot açık hızlı başlatı açtım sanırım onu nereden açacağım masaüstü bilgisayarda tam bilmiyorum bakayım

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Fast boot açık hızlı başlatı açtım sanırım onu nereden açacağım masaüstü bilgisayarda tam bilmiyorum bakayım
M2SSD ye kurdun galiba windowsu ama daha hızlı açılması lazım. Ters bir durum var o zaman.

Top Bottom