- Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef şu an elimde olsa deneyecektim fakat şimdi arkadaşımdan bir anakart alıp deneyeceğim eski işlemcim elimde değil :/Zahmet olacak ama, eski işlemcinizi takip dener misiniz?
Maalesef şu an elimde olsa deneyecektim fakat şimdi arkadaşımdan bir anakart alıp deneyeceğim eski işlemcim elimde değil :/Zahmet olacak ama, eski işlemcinizi takip dener misiniz?
Farklı bir işlemci ile denemenizde fayda var. Yeni aldığınız işlemciyi de farklı bir anakartta denemelisiniz. Tabi hepsinden önce soğutucuyu söküp elinizi işlemciye koyup start verip ısı varmı diye bakmanızda da fayda var. Isı yoksa işlemci sorunludur.Bilgisayarı açıyorum ekran gelmiyor ve klavye mouse a güç gelmiyor ledler yanmıyor.anakart modelim msi b350m gaming pro daha önce amd ryzen 3 1300x kullandım şimdi amd ryzen 5 1600 12nm aldım hazır sistemin üstüne fakat böyle bir durum oldu problem nedir yardımcı olurmusunuz?
Sistem Özellikleri:
Anakart: MSI B350M GAMING PRO
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 12nm
Ram: Corsair Vengance Led 8 GB 3000Mhz
Ekran Kartı: Aorus RX570 4 GB
Psu: 650W Everse
HDD: 500GB
Geçenlerde aynısı bana da oldu ilk önce kabloları kontrol et sıkıntı yoksa ekran kartını çıkarıp tak benimki böyle düzeldiBilgisayarı açıyorum her şey düzgünce çalışıyor işlemci fanı kasa fanları ekran kartı fanı vs. sadece ekran gelmiyor ve klavye mouseye güç gelmiyor.
evet taktım ekran falan gelmedi
İşlemciyi düzgün taktığınızdan emin misiniz? İşaretli kısmları denk getirdiğinizden?evet taktım ekran falan gelmedi
Teşekkür ederim ilginiz için teşekkür ederim <3İnşallah küçük bir sorundur ve kısa zamanda halledersiniz.Gecmis olsun iyi günler...
Eminim işlemciyi düzgün taktım.İşlemciyi düzgün taktığınızdan emin misiniz? İşaretli kısmları denk getirdiğinizden?
Hemen deniyorum.işlemcinin fanını söküp çalıştırın 5 10 saniye içerisinde işlemciniz ısınırsa çalışıyor güç geliyor demektir ısındığını hissettiğiniz an gücü kesin
Güç geliyorişlemcinin fanını söküp çalıştırın 5 10 saniye içerisinde işlemciniz ısınırsa çalışıyor güç geliyor demektir ısındığını hissettiğiniz an gücü kesin
HDD Mi Kullanıyorsun SSD Mi ?Bilgisayarı açıyorum her şey düzgünce çalışıyor işlemci fanı kasa fanları ekran kartı fanı vs. sadece ekran gelmiyor ve klavye mouseye güç gelmiyor.