Neler Yeni

Yardım BİLGİSAYAR AÇILIYOR EKRAN GELMİYOR VE KLAVYE mouse DE GÜÇ YOK!

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Bilgisayarı açıyorum ekran gelmiyor ve klavye mouse a güç gelmiyor ledler yanmıyor.anakart modelim msi b350m gaming pro daha önce amd ryzen 3 1300x kullandım şimdi amd ryzen 5 1600 12nm aldım hazır sistemin üstüne fakat böyle bir durum oldu problem nedir yardımcı olurmusunuz?
Sistem Özellikleri:
Anakart: MSI B350M GAMING PRO
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 12nm
Ram: Corsair Vengance Led 8 GB 3000Mhz
Ekran Kartı: Aorus RX570 4 GB
Psu: 650W Everse
HDD: 500GB
Farklı bir işlemci ile denemenizde fayda var. Yeni aldığınız işlemciyi de farklı bir anakartta denemelisiniz. Tabi hepsinden önce soğutucuyu söküp elinizi işlemciye koyup start verip ısı varmı diye bakmanızda da fayda var. Isı yoksa işlemci sorunludur.

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
Ramleri sök dediğim zaman gücü kestiniz değil mi bir iki defa power tuşuna basın elektrik tamamen boşalsın işlemi tekrar edin rami sökün slota silgi sürün kaç slot varsa açmayı deneyin açılmazsa farklı slota ramleri takın ve sadece 1 ramle yapın bu işlemi

Whmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Alperen KINDAN
Bilgisayarı açıyorum her şey düzgünce çalışıyor işlemci fanı kasa fanları ekran kartı fanı vs. sadece ekran gelmiyor ve klavye mouseye güç gelmiyor.
Geçenlerde aynısı bana da oldu ilk önce kabloları kontrol et sıkıntı yoksa ekran kartını çıkarıp tak benimki böyle düzeldi

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
İnşallah küçük bir sorundur ve kısa zamanda halledersiniz.Gecmis olsun iyi günler...

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
strikerstk
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Köse
İlgilendiği Kategoriler
oyun
Instagram
https://www.instagram.com/alikooseee
Twitter
alikooseee
Facebook
alikooseee
işlemcinin fanını söküp çalıştırın 5 10 saniye içerisinde işlemciniz ısınırsa çalışıyor güç geliyor demektir ısındığını hissettiğiniz an gücü kesin

PolatBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Polat Güngör
Instagram
polatgungorofficial
Steam
PolatBey
Bilgisayarı açıyorum her şey düzgünce çalışıyor işlemci fanı kasa fanları ekran kartı fanı vs. sadece ekran gelmiyor ve klavye mouseye güç gelmiyor.
HDD Mi Kullanıyorsun SSD Mi ?

Top Bottom