- Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmadı dostum yine de teşekkür ederim.Ramlerde statik elektriklenme olabilir çıkartın silgi sürün tekrar geri takın çalıştırın
Olmadı dostum yine de teşekkür ederim.Ramlerde statik elektriklenme olabilir çıkartın silgi sürün tekrar geri takın çalıştırın
Bios Pili çıkar 5dk Geri Tak Belki Sorunun çözülürBilgisayarı açıyorum ekran gelmiyor ve klavye mouse a güç gelmiyor ledler yanmıyor.anakart modelim msi b350m gaming pro daha önce amd ryzen 3 1300x kullandım şimdi amd ryzen 5 1600 12nm aldım hazır sistemin üstüne fakat böyle bir durum oldu problem nedir yardımcı olurmusunuz?
Sistem Özellikleri:
Anakart: MSI B350M GAMING PRO
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 12nm
Ram: Corsair Vengance Led 8 GB 3000Mhz
Ekran Kartı: Aorus RX570 4 GB
Psu: 650W Everse
HDD: 500GB
evetBios Pili çıkarmayı denedin mi ?
onları denedim hocam fakat tık yok :/RAM ile oynadınmı veya BIOS ile herhangi bir değişiklik yaptın mı? Cevabın evet ise BIOS pilini çıkarıp 10-15 sn. bekleyip tekrar tak BIOS ayarların sııfrlansın. Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum.
denedim sanırım sorun işlemcideMonitörü anakarta bağlayıp onboard görüntü almayı dene.İslemciyi tekrar söküp tak.
Anakart Bios Güncel mi ?denedim sanırım sorun işlemcide
Peki işlemciyi ilk kez taktığınızda mı oldu bu olay?onları denedim hocam fakat tık yok :/
sadece çalışıyorBilgisayar sürekli olarak kendini yeniden başlatıyor mu yoksa açtığın zaman sadece çalışıyor mu
evet taktım ekran falan gelmediPeki işlemciyi ilk kez taktığınızda mı oldu bu olay?