Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Nerede?

sey7ullah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Arkadaşlar pc mi bir gece normal şekilde kapattım sonrasında açılmadı bir daha güç kaynağından böyle ufak bir çıt diye ses geliyor sonrasında hiçbir şey yok anakartı değiştirdim güç kaynağını değiştirdim işlemci değiştirdim ramleri değiştirdim yine aynı hata var. Bilgisayarcıya götürdüm o da sorunu bulamadı. :D fikri olan var mı?
NOT: Ekran Kartını da değiştirdim

Son düzenleme:
Arkadaşlar pc mi bir gece normal şekilde kapattım sonrasında açılmadı bir daha güç kaynağından böyle ufak bir çıt diye ses geliyor sonrasında hiçbir şey yok anakartı değiştirdim güç kaynağını değiştirdim işlemci değiştirdim ramleri değiştirdim yine aynı hata var. Bilgisayarcıya götürdüm o da sorunu bulamadı. :D fikri olan var mı?
anakarta tornavida ile açmayı denermisin belki kasanın duğmesi bozuktur

kanka açılmıyor ki ne driveri :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakarta tornavida ile açmayı denermisin belki kasanın duğmesi bozuktur
kanka hiçbir türlü açılmıyor her pşarçayı değiştirdim neyi anlamıyorsunuz ?

kanka açılmıyor ki ne driveri :D

kanka hiçbir türlü açılmıyor her pşarçayı değiştirdim neyi anlamıyorsunuz ?
kasanın dügmesinide değiştirdinmi

hangi şehirde yaşıyorsun istanbulda tanıdıgım işini çok güzel yapan bir bilgisayarcı var çöze bilirmi bilmem ama yinede göstermekte fayda var butun bilgisayar sorunlarımı o çozüyor

kasanın dügmesinide değiştirdinmi

hangi şehirde yaşıyorsun istanbulda tanıdıgım işini çok güzel yapan bir bilgisayarcı var çöze bilirmi bilmem ama yinede göstermekte fayda var butun bilgisayar sorunlarımı o çozüyor
hacılar bakın konuyu tam anlamıyla okudunuz mu bilmiyorum ama uzay sistem dahil her yöntemi denedim anakart işlemci ram psu ekran kartı dahil herşeyi değiştirdim yine yok

Anakartın arkası kasayla temas edebilir. Kısadevre yaptığından güç kaynağı koruma moduna düşüyor.
Temas etmese bile bir yerlerde kısadevre var muhakkak.
Anakart ve Psu değişmişsin çözemediğine göre bundan başka bişey olamaz.

valla cevabını bilgisayarcı bile bulamadı
Anakartın arkası kasayla temas edebilir. Kısadevre yaptığından güç kaynağı koruma moduna düşüyor.
Temas etmese bile bir yerlerde kısadevre var muhakkak.
Anakart ve Psu değişmişsin çözemediğine göre bundan başka bişey olamaz.

kasadan elektriği kes. bios pilini çıkart. 5dk bekledikten sonra kasaya açma tuşuna 2-3 kere bas. sonra bios pilini takıp kasaya elektrik verip bilgisayarı tekrar açmayı dene.

kanka büyüteç ile bile baktık her şey değişti yeminle tek değişmeyen sistemin sahibi
Anakartların usb girişlerinde pinlere ve anakart üzerinde her pinlere dikatlice bak. Ezilmiş bir birine dokunmuş pinler olmasın?

kasadan elektriği kes. bios pilini çıkart. 5dk bekledikten sonra kasaya açma tuşuna 2-3 kere bas. sonra bios pilini takıp kasaya elektrik verip bilgisayarı tekrar açmayı dene.
kanka cmos sıfırlama bile yaptık

Ekran kartını değiştirdin mi? Pc tepki veriyor mu yoksa tepki yok mu?

Geri