Eve geldim bastım güç düğmesine tık yok sonra bir baktım psu dan aralıklı bir cızırtı geliyor. Güç kablosunu çektim ve psu yu kapadım az sonra cızırtı gitti ve anakart ışığı yanıp söndü. Tekrar taktım kabloyu ve yine başladı cızırtı. Ne yapmalıyım ?
Bence bu tür arızalarda direk bilgisayarcıya gidilmeli hocam psuda arıza olabilir bi göster benceEve geldim bastım güç düğmesine tık yok sonra bir baktım psu dan aralıklı bir cızırtı geliyor. Güç kablosunu çektim ve psu yu kapadım az sonra cızırtı gitti ve anakart ışığı yanıp söndü. Tekrar taktım kabloyu ve yine başladı cızırtı. Ne yapmalıyım ?
Sanırım psu pert olmuş, güç vermiyor cızırtı yapıyor, başka parçalara bir zararı dokunmamistir herhaldeBence bu tür arızalarda direk bilgisayarcıya gidilmeli hocam psuda arıza olabilir bi göster bence
Valla dokunabilir hocam sorun psuda sonuçtaSanırım psu pert olmuş, güç vermiyor cızırtı yapıyor, başka parçalara bir zararı dokunmamistir herhalde
Açmadım ki pcyi hiç haftasonu oynadım en son bu akşam bastım açılmadı herhangi bir sıkıntı yoktur diye ümit ediyorum.Valla dokunabilir hocam sorun psuda sonuçta
Siz bilirsiniz hocamAçmadım ki pcyi hiç haftasonu oynadım en son bu akşam bastım açılmadı herhangi bir sıkıntı yoktur diye ümit ediyorum.