- Reaksiyon skoru
- 7
işletim sistemi yok bilgisayarın sanırsam windows yüklü bi usb lazım ya da siz kendinizde yükleyebilirsin başka bi bilgisayardan 5 dakikalık bir işBu problemi nasıl çözeceğim
isletim sistemini gormese boot hatasi yenilir hocam lutfen bilmeden konusmayalimişletim sistemi yok bilgisayarın sanırsam windows yüklü bi usb lazım ya da siz kendinizde yükleyebilirsin başka bi bilgisayardan 5 dakikalık bir iş
usb cihazlarini cikartip restart atin olmaz ise jumper ile kisa devre yaparak deneyin
emin olmadıgım icin sanırsam yazdım hocam zatenisletim sistemini gormese boot hatasi yenilir hocam lutfen bilmeden konusmayalim
usb cihazlarini cikartip restart atin olmaz ise jumper ile kisa devre yaparak deneyin
kardo usb 3.0 kablosunu cıkartınca pc acılıyor onu takınca gene yenıden baslatınca acılmıyor o kablodanda cızırtı gelıyor sıkıntı kablodamı yoksa anakarttakı kablo yuvasında mıisletim sistemini gormese boot hatasi yenilir hocam lutfen bilmeden konusmayalim
Muhtemelen kasada kısa devre var.kardo usb 3.0 kablosunu cıkartınca pc acılıyor onu takınca gene yenıden baslatınca acılmıyor o kablodanda cızırtı gelıyor sıkıntı kablodamı yoksa anakarttakı kablo yuvasında mı
kardo nasıl cozerız kısadevrenın nerden kaynaklandıgını nasıl buluruzMuhtemelen kasada kısa devre var.
Ters falan takıyor olmayasın? USB'lere bağlı ne varsa çıkartıp dene.kardo nasıl cozerız kısadevrenın nerden kaynaklandıgını nasıl buluruz