Bilgisayar Açılmıyor

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
7,406
Sabah bilgisayarın power tuşuna bastım ve karşılaştığım tek şey bu:
20200815_112822.jpg
İşlemci fanı dönüyor, kasa fanları dönüyor, ekran kartı çalışıyor fakat ekranda sadece bu var. Sorun ne olabilir ve ne yapmam gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle kaldıktan 10 dakika sonra bu ekran geldi fakat BIOS'a giremedim. Bilgisayarı kapatıp açınca yine önceki ekran geldi. Yardım edebilecek kimse yok mu? 20200815_113617.jpg

Son düzenleme:
Bios'a Reset Atar mısın ? Saçma Ama Deneyelim.

BIOS açılmıyor. Başka türlü reset atabilir miyim BIOS'a?
Kasanın İçinde Bios Pili Var Kasa Kapalı Durumda Fakat Fişi Takılı Olacak Şekilde O Pili Çıkartıp 1 2 Dakika Bekletip Geri Tak.

@WitcherOP hocam biraz bekleyince BIOS'a girdi sonunda. Fast boot diye bir seçenek var burada, onun kapalı olmasından kaynaklı olabilir mi?

İçten resetledim ama maalesef bir şey değişmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign
Belli ki Windows Boot Yapamıyor SSD Kablolarını Kontrol Edip Biostan SSD Seçilimi Kontrol Eder misin?

Belli ki Windows Boot Yapamıyor SSD Kablolarını Kontrol Edip Biostan SSD Seçilimi Kontrol Eder misin?
Çok teşekkür ediyorum hocam. SSD'nin kablosu yerinden oynamış galiba, yerine oturtunca düzeldi :) Anakartla alakalı bir sorundur diye korkmuştum başta.

Çok teşekkür ediyorum hocam. SSD'nin kablosu yerinden oynamış galiba, yerine oturtunca düzeldi :) Anakartla alakalı bir sorundur diye korkmuştum başta.
Çözüldüğüne Sevindim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,256
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri