Merhaba arkadaşlar, bu sabah bilgisayarımı açmayı denedim fakat açılmadı fişleri çıkardım taktım sonuç aynı söktüm parçaları anakart kutusunun üstünde uzay sistem çalıştırmayı denedim yine açılmadı farklı bir forumdan gerizekalının biri bios pilini çıkar yok 20 dk bekle tak dene falan dedi denedim olmadı tabi ki cevap yazan da olmadı başka kabloları çıkartıp takıp bir daha deniyeyim dedim ve bu sefer çalıştı çünkü fotoğraftaki sokete kablosunu bağlamayı unutmuştum bilgisayar çalıştı fakat görüntü falan yok tabi ki kablo takılı olmadığı için kabloyu taktım ve sonuç beklediğim gibi bilgisayar açılmadı anakart soketinde bir sıkıntı olabilir mi ya da psu dan gelen fotoğraftaki kabloda yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Kanka kusura bakma ama ekran kartıyla ne alakası var daha dün düzgün çalışan bir bilgisayar yarın sabah açılmıyor ve cpu güç bağlantısı kablosunu çıkartınca açılıyor ?
Kanka kusura bakma ama ekran kartıyla ne alakası var daha dün düzgün çalışan bir bilgisayar yarın sabah açılmıyor ve cpu güç bağlantısı kablosunu çıkartınca açılıyor ?
Merhaba arkadaşlar, bu sabah bilgisayarımı açmayı denedim fakat açılmadı fişleri çıkardım taktım sonuç aynı söktüm parçaları anakart kutusunun üstünde uzay sistem çalıştırmayı denedim yine açılmadı farklı bir forumdan gerizekalının biri bios pilini çıkar yok 20 dk bekle tak dene falan dedi denedim olmadı tabi ki cevap yazan da olmadı başka kabloları çıkartıp takıp bir daha deniyeyim dedim ve bu sefer çalıştı çünkü fotoğraftaki sokete kablosunu bağlamayı unutmuştum bilgisayar çalıştı fakat görüntü falan yok tabi ki kablo takılı olmadığı için kabloyu taktım ve sonuç beklediğim gibi bilgisayar açılmadı anakart soketinde bir sıkıntı olabilir mi ya da psu dan gelen fotoğraftaki kabloda yardımınız için şimdiden teşekkürler.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şunları söylemek istiyorum sana. Ekran gelmediyse anakart fare klavyeye güç vermiyorsa bu durumda bios pili düşünülebilir. 2.si farklı forumda olsun burada olsun bir insana sen hakaret edemezsin arkadasım. 3.sü burada düşüncesini sunan bir arkadasın söyledikleri işe yaramazsa gidip başka forumda bu sefer ona ********** demeni göz önünde bulundurduğum için sana pek yardımcı olamicam. Bol şans
BIOS Reset işini doğru bir şekilde yaptığını sanmıyorum. PSU güç kablosunu sök > BIOS pilini çıkar > 1 dk bekle > geri tak BIOS pilini > PSU kablosunu tak sistemi çalıştır.
Şunları söylemek istiyorum sana. Ekran gelmediyse anakart fare klavyeye güç vermiyorsa bu durumda bios pili düşünülebilir. 2.si farklı forumda olsun burada olsun bir insana sen hakaret edemezsin arkadasım. 3.sü burada düşüncesini sunan bir arkadasın söyledikleri işe yaramazsa gidip başka forumda bu sefer ona ********** demeni göz önünde bulundurduğum için sana pek yardımcı olamicam. Bol şan
Şunları söylemek istiyorum sana. Ekran gelmediyse anakart fare klavyeye güç vermiyorsa bu durumda bios pili düşünülebilir. 2.si farklı forumda olsun burada olsun bir insana sen hakaret edemezsin arkadasım. 3.sü burada düşüncesini sunan bir arkadasın söyledikleri işe yaramazsa gidip başka forumda bu sefer ona ********** demeni göz önünde bulundurduğum için sana pek yardımcı olamicam. Bol şans
Öncelikle ********** dememin sebebi verdiği tavsiye değil verdiği tavsiyenin işe yaramadığını söylediğimde sanki konuyla ilgili bir bilgisi yokmuş ve sadece puan kasmak için cevap vermiş gibi cevap verdi bu yüzden bu şekilde belirttim
BIOS Reset işini doğru bir şekilde yaptığını sanmıyorum. PSU güç kablosunu sök > BIOS pilini çıkar > 1 dk bekle > geri tak BIOS pilini > PSU kablosunu tak sistemi çalıştır.
Fotoğrafta belirttiğim sokete gelen kabloyu taktığım zaman çalışmıyor çıkartınca çalışıyor fakat görüntü yok forumum ismini vermemin doğru olduğunu düşünmüyorum.
Fotoğrafta belirttiğim sokete gelen kabloyu taktığım zaman çalışmıyor çıkartınca çalışıyor fakat görüntü yok forumum ismini vermemin doğru olduğunu düşünmüyorum.
Hocam dediğiniz gibi ya kablo ya anakarttaki soket monitör olacağını sanmıyorum çünkü zaten o kabloyu anakarttan çıkartıp çalıştırdığım zaman görüntü gelmeyeceği bariz ne mouse ne klavye ışığı yanıyor teşekkürler.