Neler Yeni

Bilgisayar alacağım yardım edermisiniz

UmutTrK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Türk
Merhaba şuan Kasa almak için para biriktiriyorum Eylül ortalarında Bilgisayar alacağım tanıdığım ikinci el temiz parçalar kullanıp sistem satan bir yerden kasa almıştı oradan almayı düşünüyorum fakat kasım aylarında güzel indirimler oluyor indirimden ikinci ele vereceğim paraya güzel sıfır bilgisayar almayıda düşünüyorum. Kasım ayı indirimleri olurmu ikinci el bilgisayar alacağım yoksa.
Bütçem Max 18-19

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus
Bekleme alacaksan al

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
Beklemeye gerek yok, alacaksanız borca girip yine alın. bir süredir düzgün sistem çıkmıyor zaten. Yıl sonunda muhteşem kasım, zortlatan aralık tarzı kampanyalarda indirim yapıyoruz ayağına zamlı zamlı geçirecekler bence.

THOR1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
poyraz donat
Merhaba şuan Kasa almak için para biriktiriyorum Eylül ortalarında Bilgisayar alacağım tanıdığım ikinci el temiz parçalar kullanıp sistem satan bir yerden kasa almıştı oradan almayı düşünüyorum fakat kasım aylarında güzel indirimler oluyor indirimden ikinci ele vereceğim paraya güzel sıfır bilgisayar almayıda düşünüyorum. Kasım ayı indirimleri olurmu ikinci el bilgisayar alacağım yoksa.
Bütçem Max 18-19
hocam bence kasıma kadar bekleme şimdi atıyorum 20k alıcağın sistemi kasım ayında indirimli halde 25-30 alırsınız sistem linki varsa atarmısınız

UmutTrK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bence kasıma kadar bekleme şimdi atıyorum 20k alıcağın sistemi kasım ayında indirimli halde 25-30 alırsınız sistem linki varsa atarmısınız
Web sitesi değil, İnstagram üzerinden paylaşım yapıyor kişi, tanıdığım kişi buradan bilgisayar aldığı için güven sorunum yok. 2 ay sonra tanıdığımın yanına gidip bilgisayarı test edeceğim. Ondan sonrada bilgisayar alacağım. Hazır bilgisayarda var isteğe görede bilgisayar topluyor.
İnstagram: yusufpisi yazarsanız görebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom