Neler Yeni

Bilgisayar alıcam ( Parça değiştirmiyorum Uyumlu Mu Diye Soracağım?)

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Evet uyumlu ama kasanı değiştir

Kasayı değiştirmek istediğim zaman corsair in 1 fanlı kasası kalıyor ve 1 fanlı olan kasayı almak istemiyorum yorumlarını okuduğumda rx 570 8 gb ve ryzen 5 2600 ile kullanıldığını ve rahat kullanıldığını söyledi ona güvenerek almak istiyorum. 3 fanlı 600w PSU lu başka kasa öneriniz var sa bakabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R5 1600 14nm değil 12 nm al uyumlu

Itopyada 14nm vardı o yüzden aldım başka sitelerden de topluyorum ama fiyat olarak artış yaşanıyor.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Kasayı değiştirmek istediğim zaman corsair in 1 fanlı kasası kalıyor ve 1 fanlı olan kasayı almak istemiyorum yorumlarını okuduğumda rx 570 8 gb ve ryzen 5 2600 ile kullanıldığını ve rahat kullanıldığını söyledi ona güvenerek almak istiyorum. 3 fanlı 600w PSU lu başka kasa öneriniz var sa bakabilirim.

Itopyada 14nm vardı o yüzden aldım başka sitelerden de topluyorum ama fiyat olarak artış yaşanıyor.
Yani şuan aklımda bi kada önerisi yok ama o sistem için o kasayı uygun bulmadım sadece benim görüşümce bi kaç kişide demiş zaten şey yapabilirisn mesala alırsın 2 3 ay sonra bu kasayıda satar başka kasa alırsın içindeki eşyaların kalsın ama onlar iyiler

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Gamebooster GB L06B RGB Kasa İncelemesi

Gamebooster GB L06B RGB Kasa içine fsp vb. kaliteli psu alabilirsin kasa kumandalı falan önü mesh tavsiye ederim

Top Bottom