Piyasa öyle bir durumda ki bekle desen de mantıklı, al desen de mantıklı. Al desen dolar yükselecek al diyorlar, bekle desen ÖTV indirimi gelecek diyorlar. Tayyip az önce yine bir şeyler demiş yılbaşında gelirleri ciddi şekilde yükselteceğiz diye. Bence nasıl hissediyorsan o şekilde davran.Gaming laptop almayı düşünüyorum 20k bütçe ile fakat 28 ekimde ÖTV indirimleri gelicek diyenler var gelir mi sizce veya amazon prime indirimlerinde laptoplarda güzel indirimler olur mu?
Aldığım duyumlara göre dolar bir gecede 9 a inicek diyolsr sen dişünGaming laptop almayı düşünüyorum 20k bütçe ile fakat 28 ekimde ÖTV indirimleri gelicek diyenler var gelir mi sizce veya amazon prime indirimlerinde laptoplarda güzel indirimler olur mu?
Böyle deme reis üzülüyorum almayı düşündüğüm pc stoğu bitmiş diğerinin fiyati 2k artmış....Aldığım duyumlara göre dolar bir gecede 9 a inicek diyolsr sen dişün
Dşk geçmeğe mi geldinDoların yılbaşında 1.5 TL ye inme durumu var varsa dolarınız satın
Çekirgenin taklaya gelmesi daha gerçekçiDoların yılbaşında 1.5 TL ye inme durumu var varsa dolarınız satın
sence dalga geçer gibi bi halim mi varDşk geçmeğe mi geldin
Evet Orhan Osmanoğlunun sözünü alıp yazmışsınsence dalga geçer gibi bi halim mi var
bak sen şu işeEvet Orhan Osmanoğlunun sözünü alıp yazmışsın