Neler Yeni

Bilgisayar almak istiyorum ama ailen bana telefon almak istiyorlar !!!

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Gerçekten buradan durup bu kaç yaşında diye şey yaparsınız brova ben burada içini döküyorum boşaltıyorum millete bak sonra donanmın arvişi diye aynı techopat gibi olamıyor
Ben sadece yaşınızı sordum. Öncelikle şunu belirteyim amacım sizi küçümsemek ya da alay etmek değil.
Ailenizle bu tarz sorunlar yaşıyorsanız, kendinizi ifade edemiyorsunuzdur ve iletişiminiz kötüdür. Neyi neden isteyip istemediğinizi güzelce ebeveynlerinizi karşınıza alıp anlatmanız gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdığınız gibi konuşuyorsanız üzgünüm ama sorunun sebebi iletişim kaynaklı gibi gözüküyor ☺☺

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ne? Ailen senin hukuk okumanı mı istiyor? Ve sen yazılım görmek istiyorsun? Doğru izah mı ettim? Hocam o zaman sert dilli olun. Telefon ne mantık anlamış değilim.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Uzun zaman,dan beri Ailenden Bilgisayar istiyordun elindeki sistem çöp resmen Çift çekirdek üstüne ekran kartı yok internette bile gezinmiyor rahat şekilde istediğim bilgisayar aşırı pahalı bir şey değil 2.el 1500 2500 TL arası ortalama bir sistem ama ailen diyor ki gel telefon alayım gel bu telefonlar çok güzel alayım ya anlamadın İnstagram twitter facebook whatsapp kullanmıyorum hiç bir şekilde hadi telefon,dan oyun oynarsın de yok tek oynadığım oyun telefonda age of civilization bunu ise her hurda telefon açar yok telefon alayım aldık nolacak yine aynı ben bilgisayara oturucam bu kenarda boş boş duracak ya kullanmıyorum anlayın hayır üstüne teknoloji okuyorum hoca bu bilgisayar ile sen asla 3D kodlama yapamazsın dedi yeni bir sistem al dedi resmen ya haklı yok neymiş devamı oyun oynuyorum bilgisayarda devamı oyun devamı oyun ya ben oyun oynayan kişi değillin bi oynadığım oyun CS:GO ve Minecraft telefonun var ama eski ama iş görüyor Samsung A6 2017 kullanıyorum hiç bir sıkıtı yok napcak ben 5000 4000 TLLİK telefonları anlamadın gitti.
Sende 1050TI yok muydu? Karıştırdım mı?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
tmm de telefon almak istiyorsanız alın yalnız istediğim telefonu alın de
onlarda dicek hangi telefonu istiyon sende de
iphone 11 yada 12 ya ondan alırsınız yada pc [pc ye de 11yada 12k lık pc isteme dediğin gibi 2.5k lık bir pc iste]

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Sadece Kahvaltıda Bilgisayar Yemek Hmm.. 😋

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,752
Üyeler
163,544