Neler Yeni

Bilgisayar aniden kapandı

alpgoksel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alp göksel
Rdr2 oynuyordum yemek söylemek için telefonda gezinirken kasadan ufak bir ses geliyordu. Sanki kasadaki fanlardan birine bir şey deyiyor gibi ardından kasa kapağını açtım ve ne oluyor diye kontrol ederken PC kapandı ve odayı hafif bir yanık kokusu sardı. Güç kablosunu falan bütün kabloları çektim görünürde hiçbir yanık ibaresi yok ne yapmalıyım şuan soğumasını bekliyorum

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Adem
Rdr2 oynuyordum yemek söylemek için telefonda gezinirken kasadan ufak bir ses geliyordu. Sanki kasadaki fanlardan birine bir şey deyiyor gibi ardından kasa kapağını açtım ve ne oluyor diye kontrol ederken PC kapandı ve odayı hafif bir yanık kokusu sardı. Güç kablosunu falan bütün kabloları çektim görünürde hiçbir yanık ibaresi yok ne yapmalıyım şuan soğumasını bekliyorum
kasanı yan yatır içini aç bak ışıkla illa simsiyah bir yer olacak yanmış bir şey

alpgoksel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alp göksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa açık bütün parçaları söktüm yanan biryer yok muhtemelen psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa açık bütün parçaları söktüm yanan biryer yok muhtemelen psu
Psu ya düz kontak yaptım psu çalışıyor biraz daha bekleyeceğim bakalım kapanacak mi

Son düzenleme:

alpgoksel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alp göksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu düz kontak yaptığımda çalışıyordu lakin uzay montaj yapıp sistemi çalıştırdım .Windows ekranı gelmeden ufak bir çıtırtı geldi psudan ve aninda kapattım . Aynı yanık kokusu tekrar geldi evet psu nanay şuan eski bilgisayarimin psusu ile sistemi çalıştırdım PC açıldı umarım kalıcı hasarları oluşmamıştır siz siz olun dandik psu almayın yarın iade edicem

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ali nyx
psu modeliniz neydi hocam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim