sezerbey98
80+ Bronze
Dahası
- Bütçe
- 1400
Evet konudaki gibi sorum. Kulunç problemleri yaşayan , sırtını yaslayarak oyun oynamayı , ders videoları izlemeyi özlemiş ayrıca oturmaktan sürekli totosu ağrıyan bir insan evladıyım. Oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu hiç kullanmadım desem inanmazsınız , belki ben daha çocukken internet kafede oturduğum sandalyede tattım o duyguyu. Şimdi yeni yeni PC ile çok meşgul olduğumdan ilk kez böyle bir isteğim oluştu.
Evet yukarıda size gayet detaylı açıklama yaptım sorunlarımı da yazdım elbette ortopedilik bir soru değil , sadece totodan kulunça kadar PC başında iskelet sistemimi sağlığımı koruyacak bir koltuk önerisi istiyorum. Oyuncu koltuğuysa marka model alabilirim , ofis koltuklarının bu konuda kalitesi nasıldır hiç bilmiyorum ama onun da önerisini beklerim. Amaç boyun ve toto sağlığıdır. Önerilerinizi bekliyorum
Evet yukarıda size gayet detaylı açıklama yaptım sorunlarımı da yazdım elbette ortopedilik bir soru değil , sadece totodan kulunça kadar PC başında iskelet sistemimi sağlığımı koruyacak bir koltuk önerisi istiyorum. Oyuncu koltuğuysa marka model alabilirim , ofis koltuklarının bu konuda kalitesi nasıldır hiç bilmiyorum ama onun da önerisini beklerim. Amaç boyun ve toto sağlığıdır. Önerilerinizi bekliyorum