Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
maga b
maga b
pekala son soru anakart ve işlemciyi ayrımı alıyım yoksa birliktemi ( set halinde satıolar fanı işlemci bide anakart takılımantıklı
set daha iyi olur mesala şuan ne kadar bütçen varpekala son soru anakart ve işlemciyi ayrımı alıyım yoksa birliktemi ( set halinde satıolar fanı işlemci bide anakart takılı
deniyceğimİlk bu videoyu uygulayıpSonra bunu uygularsanızOlur diye düşünüyorum bir deneyin.
Nasıl kapatılıyor reis.her zaman değil bios dan kapatmak var benim anakartımda ama yerine koyuluyor mu bilmiyorum anakartım: S2H b450
yak...maga b
Bir program var evet ,ama önermemböyle bir şey ümkünmü mümkünse nasıl yapılabilir
şu an ryzen 1200 af ile b450 set alabilecek kadar var 1500 civarı bişiset daha iyi olur mesala şuan ne kadar bütçen var
Mesaj otomatik birleştirildi:
deniyceğim
biraz daha biriktir i5 10400f h410 alşu an ryzen 1200 af ile b450 set alabilecek kadar var 1500 civarı bişi
hatta bi kaç ay bekle 11. nesiller çıkcak daha iyi olurşu an ryzen 1200 af ile b450 set alabilecek kadar var 1500 civarı bişi
Bende merak etmişimdirböyle bir şey ümkünmü mümkünse nasıl yapılabilir
Napcan hediye pc mi vericeksinYaş kaç reis.
karanlık sayfaları zorla yap çok ii oluoopera gx den google chrome geçtim ve beyaz bunu siyah yapmaya çalışıyorum olmuyor yapamazsam kör olcam yakında