Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
elbet bir gün senin de olur takma bu kadar kafanapcm olsada bende yapsam üzüldüm ha
elbet bir gün senin de olur takma bu kadar kafanapcm olsada bende yapsam üzüldüm ha
aga be umarım 3090'lı sistemin olur reispcm olsada bende yapsam üzüldüm ha
birazcık bütcem olsa 2. el pc topluyacağım ama birisi bana öğretmeli bütün performans testlerini filan hiç anlamıommsi anakartlarda oluyor mu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
üzülme dostum
bir gün senin de olur
denedim çalışmadı eski nesil anakartlarda çalışıyormuşreis link atar mısın bende matkap yeri çıktı
ütçeni ayarla forumda yardımcı olurlarbirazcık bütcem olsa 2. el pc topluyacağım ama birisi bana öğretmeli bütün performans testlerini filan hiç anlamıom
yok ya bana istediğim gibi cs lol filan oynatsın yeter ben performans delisi değilim rtx 580 590 filan ideal biriktiriyom money zatenaga be umarım 3090'lı sistemin olur reis
saçmalık yeni nesilde çalışması gerekirken eskide çalışıyor mantıksız geldi banadenedim çalışmadı eski nesil anakartlarda çalışıyormuş
aga bedenedim çalışmadı eski nesil anakartlarda çalışıyormuş
kafamda şey vardı mesela anakart alcam sonra birikince işlemci filan biriktikçe kafamdaki sistemi toplarım diodum mantıklımı bu ?b
ütçeni ayarla forumda yardımcı olurlar
mantıklıkafamda şey vardı mesela anakart alcam sonra birikince işlemci filan biriktikçe kafamdaki sistemi toplarım diodum mantıklımı bu ?
#free porçay abi ;(aga be
hü#free porçay abi ;(