Bilgisayar bileşenleri ile al sat yapmak mantıklı mı?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,312
Arkadaşlar bir kaç kez 2.el garantisi bitmiş sıfır ile aynı fiyattaki sistemleri bazılarını sıfırdan pahalı sayarak sattım zamanında, Alıcı kişilerin durumdan haberi vardı ve kendi rızaları ile aldılar forumda da yardım istemiştim, kendimi kanıtlamak zorunda değilim lakin boş konuşmak için forumda takılan çok kişi var.

Mesela Topla sat veya ekran kartı al sat gibi şeyler iş yapar mı?

Alt seri kartlar ile üste para alacak şekilde takas yapan kişiler genelde takasta karşı tarafın kartını biraz az sayıyor, üste iyi miktar para alıyor. O aldığı alt seri kartıda satıp daha üst düzey kart alıp bu döngüyü devam ettiriyor. Cebinden de ilk aldığı kart haricinde çok fazla bir para çıkmıyor.

Arkadaşlar bir kaç kez 2.el garantisi bitmiş sıfır ile aynı fiyattaki sistemleri bazılarını sıfırdan pahalı sayarak sattım zamanında, Alıcı kişilerin durumdan haberi vardı ve kendi rızaları ile aldılar forumda da yardım istemiştim, kendimi kanıtlamak zorunda değilim lakin boş konuşmak için forumda takılan çok kişi var.

Mesela Topla sat veya ekran kartı al sat gibi şeyler iş yapar mı?

Alt seri kartlar ile üste para alacak şekilde takas yapan kişiler genelde takasta karşı tarafın kartını biraz az sayıyor, üste iyi miktar para alıyor. O aldığı alt seri kartıda satıp daha üst düzey kart alıp bu döngüyü devam ettiriyor. Cebinden de ilk aldığı kart haricinde çok fazla bir para çıkmıyor.
yapabilirsin fakat bu işte çok dolandırıcılık dönüyor bilgin olsun, ben bizzat al-sat yapıyorum genelde sıfır uygun fiyatlı kampanyalı ürünleri alıp sıfır satıyorum kullanıma şahit olmadığım hiçbir ikinci el ürünü alıp satmıyorum kolay kolay sahibinden profilim gayet iyi 36 param güvende satışım ve 23 değerlendirmem var fb grupları ve wp grupları var al-sat için bunlarla çarkımı çevirmeye çalışıyorum sıfır uygun fiyatlı aldığın ürünün şöyle bir avantajı var örneğin karta taksitle alıyorsun satarsan kârına satıyorsun satamazsan ise 14 gün içinde iade ediyorsun ikinci elde böyle bir avantajın yok geçen gün sapphire pulse rx 7700 xt ekran kartını dolap üzerinden aldım satıcı 11.750 TL ilan fiyat yazmıştı 10k teklif ettim kabul etti ilk alışverişim olduğu için komisyon almadı dolap üstelik kredi kartıma 6 ay vade farksız taksit yaptım kart ulaştı herhangi bir sorunu yok ve tertemiz 12.500 TL ilana koymuştum dün biri aradı 12.250 TL anlaştık bu akşam gelip alacak ne olmuş oldu karttaki parayı nakite çevirdim hem ödemem az oldu cebime de bir sürü nakit para girmiş olacak eğer alıcı caymazsa bu şekilde satış yapıyorum ve çevre ediniyorum insanlar bişey lazım olduğunda direkt benden istiyorlar veya soruyorlar gibi gibi ha hiçbir şey yapamazsan bilgisayar toplamayı biliyorsan veya sıfırdan format atıp kurulumu biliyorsan bios ayarlarından anlıyorsan armut uygulamasında çok fazla ilan var adam yeni laptop almış freedos windows yükletecek direkt ilan açıyor iletişime geçiyorsun ve fiyatta anlaşırsan gidip işini görüyorsun bu şekilde para kazanıyorsun biraz uzun oldu ama umarım anlaşılır olmuştur :D

Son düzenleme:
yapabilirsin fakat bu işte çok dolandırıcılık dönüyor bilgin olsun, ben bizzat al-sat yapıyorum genelde sıfır uygun fiyatlı kampanyalı ürünleri alıp sıfır satıyorum kullanıma şahit olmadığım hiçbir ikinci el ürünü alıp satmıyorum kolay kolay sahibinden profilim gayet iyi 36 param güvende satışım ve 23 değerlendirmem var fb grupları ve wp grupları var al-sat için bunlarla çarkımı çevirmeye çalışıyorum sıfır uygun fiyatlı aldığın ürünün şöyle bir avantajı var örneğin karta taksitle alıyorsun satarsan kârına satıyorsun satamazsan ise 14 gün içinde iade ediyorsun ikinci elde böyle bir avantajın yok geçen gün sapphire pulse rx 7700 xt ekran kartını dolap üzerinden aldım satıcı 11.750 TL ilan fiyat yazmıştı 10k teklif ettim kabul etti ilk alışverişim olduğu için komisyon almadı dolap üstelik kredi kartıma 6 ay vade farksız taksit yaptım kart ulaştı herhangi bir sorunu yok ve tertemiz 12.500 TL ilana koymuştum dün biri aradı 12.250 TL anlaştık bu akşam gelip alacak ne olmuş oldu karttaki parayı nakite çevirdim hem ödemem az koldu cebime de bir sürü nakit para girmiş olacak eğer alıcı caymazsa bu şekilde satış yapıyorum ve çevre ediniyorum insanlar bişey lazım olduğunda direkt benden istiyorlar veya soruyorlar gibi gibi ha hiçbir şey yapamazsan bilgisayar toplamayı biliyorsan veya sıfırdan format atıp kurulumu biliyorsan bios ayarlarından anlıyorsan armut uygulamasında çok fazla ilan var adam yeni laptop almış freedos windows yükletecek direkt ilan açıyor iletişime geçiyorsun ve fiyatta anlaşırsan gidip işini görüyorsun bu şekilde para kazanıyorsun biraz uzun oldu ama umarım anlaşılır olmuştur :D
Sağolun hocam yorumunuz işime yaradı armut uygulamasını anlamadım sarı site mi demek istediniz, o tarz işleri yapabiliyorum motora atlayıp adamın yanına gitmem 2 dakika her hangi bir işim yok evde oturmaktan başka.

Sağolun hocam yorumunuz işime yaradı armut uygulamasını anlamadım sarı site mi demek istediniz, o tarz işleri yapabiliyorum motora atlayıp adamın yanına gitmem 2 dakika her hangi bir işim yok evde oturmaktan başka.
yok app store veya google playe gir armut yaz orada bilgisayar ile ilgili şahsi işlerini yaptırmak isteyenlerin ilanları var uygulamanın adı armut :D

Bu arada FB ve wp platformlarında önerdiğiniz bir grup var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok app store veya google playe gir armut yaz orada bilgisayar ile ilgili şahsi işlerini yaptırmak isteyenlerin ilanları var uygulamanın adı armut :D
Anladım hocam yükledim şimdi bakacağım şehrimde kullanan varsa bir iki deneriz :D

Bu arada FB ve wp platformlarında önerdiğiniz bir grup var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam yükledim şimdi bakacağım şehrimde kullanan varsa bir iki deneriz :D
modart alım satım grubu var facebookta o gruba gir orada zamanla diğer grupları da keşfedersin zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri