Neler Yeni

Bilgisayar buraya koyulursa bişe olur mu soğutmasında falan etkilenir mi

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Mehmet
12900k kullanmıyosan bu kadar takılmaya gerek yok 60 derecede çalışsa nolur 65'de çalışsa nolur teknik olarak hiçbir fark yok anakartlarında çoğunun kendi mosfet soğutmaları var yere koymayla yancak şeyler olsa satılmazdı zaten
işte airflow vs. anlamayan biri ancak böyle boş yapabilir, sen olayı hiç anlamışsın, yaşacağı sorunun kasayı yere veya üste koymakla olayın alakası yok, koycağı yerin arka panel kapalı oldugu için kasa sıcak hava o bölmede hapis kalacak.

Bİr kasa düşünün sadece intake fanları var kasdaa egsoz fanlar yok oraya koyarsa yaşacağı bu deneyimdir.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
sen olayı hiç anlamışsın, yere koymakla olayın alakası yok, arka panel kapalı oldugu için kasa sıcak hava kasaında hapis kalacak.
kanka 3 derece sıcak çalıştı diyelim noldu dünyanın sonu mu 😀 tehlikeli sıcaklıklara çıkmadığı sürece sıkıntı yok 60 dereceyle 70 derece arasında hiçbir fark yok konu kapanmıştır

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Mehmet
kanka 3 derece sıcak çalıştı diyelim noldu dünyanın sonu mu 😀 tehlikeli sıcaklıklara çıkmadığı sürece sıkıntı yok 60 dereceyle 70 derece arasında hiçbir fark yok konu kapanmıştır
kendi kendine konu kapanmıştır yazıyor tipik ergen

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
12900k kullanmıyosan bu kadar takılmaya gerek yok 60 derecede çalışsa nolur 65'de çalışsa nolur teknik olarak hiçbir fark yok anakartlarında çoğunun kendi mosfet soğutmaları var yere koymayla yancak şeyler olsa satılmazdı zaten
elektrik elektroniğin fiziğin kimyanın cogu dalın bas düşmanı sıcaklıktır surtünmedir. boyle boş bir yorum gormedim. kaule alıncak bir yorum değil tartısmaya bıle gerek duymam su yorumdan sonra şey diyebilirsiniz serverınız yoksa yada veri merkezi değilseniz falan ahahahahhahahahaha

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
elektrik elektroniğin fiziğin kimyanın cogu dalın bas düşmanı sıcaklıktır surtünmedir. boyle boş bir yorum gormedim. kaule alıncak bir yorum değil tartısmaya bıle gerek duymam su yorumdan sonra şey diyebilirsiniz serverınız yoksa yada veri merkezi değilseniz falan ahahahahhahahahaha
benim pc'de yerde tüh desene pc çöp oldu ;(

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Adnan binice
Şuan napmam lazım kafam karıştı herkes farklı bişe diyor

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
aşağı koy teker teker sıcaklıkları ölç işlemci ekran kartı 75'i geçmediği sürece hiçbir sıkıntı yok. fazla abartıyorlar. ssd ve ram sıcaklıklarından anlamıyorum o konuda başkası bilgi versin

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
2.jpg
3.png
bir kac tane ek attım kasanın havadır bır yerde olması gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

masa altı üstü caprazı onemsiz fanların nefes alsın içeriyi sirküle etsin yeter. elektroniğin zerresınden anlamayan insanlar post kasıp uzman kesilerek tüm bilim deney ve arastırmalara kafa tutuyor. içerideki hava akısının saglancagı serin bir yere koyman yeterli kasayı. kış aylarında pek fark etmez ama yazın oda sıcaklıgı 26-27 derecelere cıkmasıyla oluşabilicek arızaları engellemiş olursun. kışında kasanı peteğe(kalorifere) yakın koyma. kullanıcı olarak malın değerinin önemi yok ama ne kadar dogru temiz ve kuralına gore oynarsan cıhazın malın ömrünü sen uzatırsın. hem olusabılıcek arıza masraflarından korunmus olursun.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Berk
Kasaya saygısızlık bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular