BİLGİSAYAR ÇALIŞIYOR AMA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

byabo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
sa beyler benim sistemi ilk aldığım sene sıkıntı olmadı sonradan pc ekrana görüntü vermemeye başladı arada bir şansa bala görüntü veriyordu pcyi açtığım zaman fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu.

sa beyler benim sistemi ilk aldığım sene sıkıntı olmadı sonradan pc ekrana görüntü vermemeye başladı arada bir şansa bala görüntü veriyordu pcyi açtığım zaman fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu.
ekran kartına mı taktınız kobloyu anakartta mı

ekran kartının kablosunda temassızlık olabilir

Ramleri sök tak gerekirse tek tek tak çalıştır bir dene bakalım

ramlerde obsitlenme olabilir temizlenmesi lazım

Bu, sorunu bende yaşadım. Arada da yaşarım. Ekran kartına takılı olan kabloya, ekran kartına doğru bastırarak bilgisayarı aç. Ben hep öyle yapıyorum ve açılıyor.
Ram'leri temizlemekle veya söküp çıkarmakla uğraşma. Ben hep yaptım bazı seferlerde ekran yine de gelmiyordu.

Ramleri sök tak gerekirse tek tek tak çalıştır bir dene bakalım
Reis yaptım çalışmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu, sorunu bende yaşadım. Arada da yaşarım. Ekran kartına takılı olan kabloya, ekran kartına doğru bastırarak bilgisayarı aç. Ben hep öyle yapıyorum ve açılıyor.
Ram'leri temizlemekle veya söküp çıkarmakla uğraşma. Ben hep yaptım bazı seferlerde ekran yine de gelmiyordu.
Reis aynısını yaptım çalışmadı

Reis yaptım çalışmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis aynısını yaptım çalışmadı
ekran kartını çıkarıp yakmayı dene olmazsa bios dan kaynaklı olabilir

Bugün bendede aynı sorun oldu ramlerimi çıkardım silgiyle temizledim ve 1 tanesini taktım calıstıktan sonra dıgerınıde taktım

Geri