Bilgisayar Çalışıyor Ama Görüntü Yok

Reaksiyon skoru
0
Elimde laptop var dahili (intel hd graphics 620) ekran kartım var msconfig girdim normal başlangıcı seçtim yeniden başlttım önüme böyle ekran geldi

Entere basınca geri atıyor hiç açılmıyor LAPTOPU kapattık BIOSa girip biosu sıfırladık bu sefer hiç ekran gelmiyor klavye 2 3 saniye çalışıyor sonra ışıkları sönuyor fan çalışıyor göruntu yok ne yapmalıyım
Win-0xc000000e-error.jpg

Hacı sıkıntı zaten boot menuye girememe şuan erkan yok :D Fan çalışıyor klavye de belli bi sure çalışıyor sonra sonuyor ışıkları biosa giremiyorum hiçbirşey yapamıyorum
Statk elektrik olabilir batarya ve tüm kabloları çıkar bilgisayarı açma tuşuna bas çek yap bi kaç kere ondsn sonra bilgisayarı tekrar açmayı dene

Üsttekiyle aynı problem ya işletim sistemi sıkıntılı yada hdd iniz önce bilgisayarı tekrar açıp bios veya boot menüye girip ordan diskinizi seçin tekrar aynı hatayı alırsanız format flashınız varsa format atın çalışabilir eğer bunların hiç birisi işe yaramazsa diskinizde sıkıntı olabilir

Format attık ama formattan sonra windows donuyor klavye felan hiçbirşey çalışmıyor kapatıyorum açıyorum yine aynı sorun windows çökmesine ne yapabilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,366
Üyeler
191,079
Son üye
kiruhilab
Geri