Neler Yeni

Bilgisayar çalışıyor görüntü yok Klavye mouse a güç gitmiyor

shovery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
EFE DOĞAN
Usb kapalı veya iptal olabilir bende olmuştu biostan usbleri aktif ettim sorun düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğimi deneyip dönüş yaparmısın
Hocam ekran gelmiyor bios ayarı yapamam ekran gelse mouse ve klavyeye güç gitmiyor açıklamamda ayrıntılı yazdım okuyup dönüş yaparmısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Hocam ekran gelmiyor bios ayarı yapamam ekran gelse mouse ve klavyeye güç gitmiyor açıklamamda ayrıntılı yazdım okuyup dönüş yaparmısın
Pc açmaya tıkla ard arda delete tıkla veya usb girişi değiştir

shovery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
EFE DOĞAN
Arkadaşlar son güncellemeyi yapıyorum arkadaşımın kasasına bütün parçaları tek tek denedik ekran kartı sağlam ram sağlam işlemci sağlam her şeyi çalışıyor benim kasaya takıp çalıştırdığımda kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor mouse klavye çalışmıyor güç gitmiyor ışıkları yanmıyor. Pilini çıkarttım bekledim taktım olmuyor

JOHNSONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EREN
Arkadaşlar son güncellemeyi yapıyorum arkadaşımın kasasına bütün parçaları tek tek denedik ekran kartı sağlam ram sağlam işlemci sağlam her şeyi çalışıyor benim kasaya takıp çalıştırdığımda kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor mouse klavye çalışmıyor güç gitmiyor ışıkları yanmıyor. Pilini çıkarttım bekledim taktım olmuyor
Sata kablosunu kontrol edermisin hocam

Tam oturmuşmu veya çıkarıp dene

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Tüm usb portlarını çıkarıp pcyi açar mısın? Yüksek ihtimal öyle gelecek görüntü. Yaşandı

shovery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
EFE DOĞAN
Sata kablosunu kontrol edermisin hocam

Tam oturmuşmu veya çıkarıp dene
Bütün kabloları tek tek çıkartıp taktım :( olmadı

Tüm usb portlarını çıkarıp pcyi açar mısın? Yüksek ihtimal öyle gelecek görüntü. Yaşandı
Uzay montaj denedim hattan sadece güç kablosu takılı vurdurarak bile çalıştırdım olmadı

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bütün kabloları tek tek çıkartıp taktım :( olmadı

Uzay montaj denedim hattan sadece güç kablosu takılı vurdurarak bile çalıştırdım olmadı
Çıkartıp takmayacaksın sadece tüm usbleri çıkar öyle aç.

Çıkartıp takmayacaksın sadece tüm usbleri çıkar öyle aç.
Takma usbleri

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
mehmet mine
Statik elektrikten oluyor bazen benimde başıma geldi ekran görüntü yok sinyal yok yazıyor hatta ama bende klavye mouse ışığı vardı. Usb leride çektim demişssin ama bende 1 hafta açamadım ne denediysem. Pc fişi takılı değilken 30 sn başlat tuşuna bastım. Sonra normal açmayı denedim gine açılmadı taki klavyenin usb sini çekene kadar çektim birden reset atıp açıldı 2 3 kere böyle kurtardım durumu işine yararmı bilmiyorum birde ekran kartı tekrar sök tak ağırsa ekran kartı oraları biraz çatlatabiliyor. Eğebiliyor

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Statik elektrikten oluyor bazen benimde başıma geldi ekran görüntü yok sinyal yok yazıyor hatta ama bende klavye mouse ışığı vardı. Usb leride çektim demişssin ama bende 1 hafta açamadım ne denediysem. Pc fişi takılı değilken 30 sn başlat tuşuna bastım. Sonra normal açmayı denedim gine açılmadı taki klavyenin usb sini çekene kadar çektim birden reset atıp açıldı 2 3 kere böyle kurtardım durumu işine yararmı bilmiyorum birde ekran kartı tekrar sök tak ağırsa ekran kartı oraları biraz çatlatabiliyor. Eğebiliyor
Arkadaş hepsini yaptı

shovery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
EFE DOĞAN
Arkadaşlar sonunda bilgisayarcıya verdim bakalım sorunu öğreniyim size yazıcam

shovery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
EFE DOĞAN
Arkadaşlar anakartım güney köprüsü arızalanmış yorumunuz nedir?

nklay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Yavuz Kolay
Arkadaşlar anakartım güney köprüsü arızalanmış yorumunuz nedir?
Bende aynı dertten muzdaribim hatta sistemimiz bile aynı hemen hemen sonrs bilgisayar cıya götürdüm anakartta problem olduğunu söyledi illa değişecek dedi düzeltmenin bi yolu varsa sonucu söylerseniz iyi olur

Top Bottom